Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ξεκίνησε η τουρκική εισβολή στη Συρία! Βομβαρδίστηκαν χωριά κοντά στα τουρκικά σύνορα... Στόχος οι Κούρδοι!

Ο τουρκικός στρατός κατοχής και οι μισθοφόροι του από τρομοκρατικές οργανώσεις, επιτέθηκαν με βαρύ πυροβολικό και ρουκέτες σε πολλά χωριά σ...









Ο τουρκικός στρατός κατοχής και οι μισθοφόροι του από τρομοκρατικές οργανώσεις, επιτέθηκαν με βαρύ πυροβολικό και ρουκέτες σε πολλά χωριά στη βορειοδυτική περιοχή του Κυβερνείου της Αλ Χασάκα.

Πολιτικές πηγές ανέφεραν ότι ο τουρκικός στρατός και οι τρομοκρατικές ομάδες που συνδέονται με αυτόν, βομβάρδισαν χθες το απόγευμα με βαρύ πυροβολικό τα σπίτια και τις περιουσίες πολιτών κοντά στα χωριά Dada Abdel και Al Nuwaihat, βόρεια της πόλης Αμπού Ρασίν στη βόρεια περιοχή που οδήγησε σε υλικές απώλειες σε δημόσια και ιδιωτικά ακίνητα.

Οι πηγές τόνισαν ότι οι πύραυλοι που εκτοξεύθηκαν από τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη έπεσαν σε συνδυασμό με τους βομβαρδισμούς του πυροβολικού στην περιοχή των αναφερόμενων περιοχών, αναφέρει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Συρίας Sana.

Τμήματα του στρατού έχουν ήδη περάσει τα σύνορα και έχουν εισέλθει σε ορισμένες περιοχές της Συρίας. Παρατηρήθηκαν αυτοκινητοπομπές με οπλισμό και στρατιώτες.

Ένα στρατιωτικό κομβόι καταγράφηκε κοντά στο χωριό Ελ Σαλαμέ. Την ίδια ώρα, δεν υπάρχουν πληροφορίες για συγκρούσεις μεταξύ του τουρκικού και του συριακού στρατού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε τη διεξαγωγή της λεγόμενης αντιτρομοκρατικής επιχείρησης στα σύνορα Τουρκίας και Συρίας. Εκεί συγκεντρώνονται οι δυνάμεις των κουρδικών ένοπλων ομάδων. Voennoe Delo

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.