Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Θα μας επιτεθούν από το Αιγαίο... Ελλάδα, ΗΠΑ και Ισραήλ θα στείλουν πολυεθνικό στρατό στην Κωνσταντινούπολη» έλεγαν πέρυσι τέτοια μέρα οι τούρκοι....

ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΝΕ... ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η "ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ" ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΕΚΠΛΗΡΟΥΜΕΝΗ... ΛΕΓΕ.. ΛΕΓΕ... ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ.. ...








ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΝΕ... ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η "ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ" ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΕΚΠΛΗΡΟΥΜΕΝΗ... ΛΕΓΕ.. ΛΕΓΕ... ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ.. ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ: 

Η κατάσταση που επικρατεί στην αυλή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πρέπει να είναι οριακή.

 Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι υπάρχουν πληροφορίες για επικείμενη εισβολή μεγάλης στρατιωτικής δύναμης των Τούρκων στο ιρακινό Κουρδιστάν.

Προφανώς ο ημιπαράφρονας τύραννος της Τουρκίας χρειάζεται μία «κατάκτηση» μήπως και διασωθεί από την ελεύθερη πτώση της δημοτικότητάς του.

Παράλληλα, πρέπει να φοβάται ότι πλησιάζει το τέλος του.

Κάνει σενάρια επί σεναρίων για το πώς θα τον ανατρέψουν, γεννά θεωρίες συνωμοσίας, φαίνεται να πιστεύει ότι επίκειται πολυεθνική επίθεση στην Τουρκία.

Οι επικίνδυνοι σχεδιασμοί της ερντογανικής αυλής επιβεβαιώνονται από τους λεονταρισμούς του Ιμπραήμ Καραγκιούλ τη Δευτέρα στη «Yeni Safak».

Ο Καραγκιούλ, γνωστός και ως το φερέφωνο του Ερντογάν, ήταν αρχισυντάκτης αυτής της εφημερίδας, τώρα ποια δεν είναι αλλά παραμένει αρθρογράφος της.

Λέγεται πως τα κείμενά του απηχούν το στόμα και τις πραγματικές σκέψεις του αφέντη του.

Ο Καραγκιούλ υποστηρίζει ότι η Τουρκία θα δώσει ένα ολοκληρωτικό αγώνα σε όλα τα μέτωπα και βεβαίως ενάντια στο κουρδικό PKK.

Κατηγορεί Ελλάδα, Γαλλία, ΗΠΑ, Ισραήλ και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για σχέδιο περικύκλωσης και καταστροφής της Τουρκίας.

Εξαιρεί την Αίγυπτο, επειδή οι Τούρκοι είναι τώρα στη φάση που την ικετεύουν για εξομάλυνση.

Σύμφωνα με τον Καραγκιούλ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα σχεδιάζουν επίθεση στην Τουρκία, σε συνεννόηση με ΗΠΑ και Ισραήλ, με στόχο να ανατρέψουν το ερντογανικό καθεστώς πριν το 2023.

Το 2023 συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη Συνθήκη της Λωζάνης, με την οποία ιδρύθηκε η Τουρκική Δημοκρατία.

Για το 2023 ο Ερντογάν έχει υποσχεθεί στους Τούρκους μεγαλεία.

Προφανώς τα διαδίδει μία κατάσταση πολιορκίας μέσω του Καραγκιούλ για να δικαιολογήσει την επικείμενη τουρκική εισβολή στο βόρειο Ιράκ ή αλλού.

Ίσως πάλι, πράγματι να φοβούνται ανατροπή εκ των έσω. Και για να την προλάβουν προειδοποιούν με προληπτικά χτυπήματα.

Πουλάνε «μαγκιά» ενώ στην πραγματικότητα είναι φοβισμένοι, άρα αδύναμοι.

«Μπορώ να πω ξεκάθαρα: Πολύ σύντομα, μια επέμβαση, μια επίθεση, που βασίζεται και πάλι στο Ντουμπάι, υπό την ηγεσία των ΗΠΑ και του Ισραήλ, θα αγγίξει την Τουρκία», γράφει ο Καραγκιούλ.

Σε ένταση, εξαιτίας των αποκαλύψεων του μαφιόζου Σεντάτ Πεκέρ για παραδόσεις οπλισμού από την Τουρκία στους τζιχαντιστές, ο Καραγκιούλ υποστηρίζει ότι ο Πεκέρ είναι όργανο ενός πολυεθνικού σχεδίου ανατροπής του Ερντογάν με απώτερο στόχο να σταματήσει την Τουρκία.

Σε ένα παραλήρημα, που προφανώς μεταφέρει την κατάσταση του Ερντογάν, ο Καραγκιούλ κατηγορεί Ηνωμένες Πολιτείες και Ισραήλ ότι παρέδωσαν 60.000 φορτηγά όπλα στο Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν (PKK) και ότι προετοιμάζουν τα κράτη που συνορεύουν με την Τουρκία να της επιτεθούν.

Υποστηρίζει ότι ΗΠΑ και Ισραήλ οικοδομούν μέτωπα για να περικυκλώσουν την Τουρκία από τη Συρία και το βόρειο Ιράκ, ότι κατασκευάζουν οπλοστάσια προδιαγραφών ΝΑΤΟ στη Συρία για να εξοπλίσουν χιλιάδες στρατεύματα.

«Η δυτική συμμαχία», συνεχίζει, «μας πιέζει από την Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο.

»Αυτοί», αναφέρει, «που στήνουν στρατιωτικές βάσεις στην Ελλάδα ενάντια στην Τουρκία, από τα νησιά έως τις βαλκανικές χώρες, στη Μαύρη Θάλασσα.

»Η Ελλάδα», λέει, «στέκεται στο Αιγαίο και η Γαλλία στη Μεσόγειο, η Αρμενία στο Καραμπάχ, ΗΠΑ και Ισραήλ χτυπάνε την Τουρκία από τη Συρία και το Ιράκ».


Απέναντι σε αυτή την περικύκλωση, «αυτή τη φορά η άμυνα είναι επίθεση!» γράφει, διαδίδοντας την τρέλα του αφεντικού του:

«Θα προσπαθήσουν να εισβάλουν στην Ανατολία;

»Θα ξεκινήσουν μια επίθεση από το νότο, από τη Μεσόγειο, από το Αιγαίο;

»Θα επιτεθούν από μέσα;

»Θα καλέσουν τον αμερικανικό στρατό, τους στρατούς κατοχής στην Κωνσταντινούπολη;».

Είναι εμφανές ότι έχουν παρανοήσει στο «Λευκό Σαράι». Και συνεχίζει:

«Η αντεπίθεση της Τουρκίας θα εξαπλωθεί σε πολύ ευρύτερη περιοχή από τη δική τους.

»Από τα σύνορα της Ευρώπης έως τις ακτές της Αφρικής, από τον Εύξεινο Πόντο μέχρι τον Ινδικό Ωκεανό (…) κανένα μέρος δεν θα μείνει ανέγγιχτο.

»Ο κόσμος θα δει την άνοδο μιας εκπληκτικής, σοκαριστικής δύναμης», καταλήγει.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.