Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μπένετ: Ο Πούτιν ζήτησε συγνώμη για τα ανιστόρητα σχόλια του Λαβρόφ για τους Εβραίους

   Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ζήτησε συγγνώμη από τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Ναφτάλι Μπένετ για τα σχόλια του υπουργού Εξωτερικών, Σ...

  



Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ζήτησε συγγνώμη από τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Ναφτάλι Μπένετ για τα σχόλια του υπουργού Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ.

Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξή του την 1η Μαΐου στο ιταλικό τηλεοπτικό κανάλι Rete 4, του ομίλου Μπερλουσκόνι, ο Σεργκέι Λαβρόφ είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, ότι «και ο Χίτλερ ήταν εβραϊκής καταγωγής. Και ο ίδιος ο εβραϊκός λαός, άλλωστε, λέει ότι οι μεγαλύτεροι αντισημιτιστές είναι, ακριβώς, οι ίδιοι οι Εβραίοι».

Πούτιν και Μπένετ είχαν την Πέμπτη τηλεφωνική συνομιλία στην οποία συζήτησαν μεταξύ άλλων για την κατάσταση στη Μαριούπολη και τους εγκλωβισμένους αμάχους.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού, μετά την συνομιλία του με το Ρώσο Πρόεδρο γίνετραι αναφορά για τον Λαβρόφ και τα σχόλιά του και επισημαίνεται ότι η συγγνώμη του Πούτιν έγινε δεκτή από τον Ναφτάλι Μπένετ.

Σημειώνεται ότι ο Μπένετ είναι από τους λίγους ηγέτες που διατηρεί τηλεφωνική επαφή με τον Ρώσο πρόεδρο, ακόμη και μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία. Είχε επισκεφτεί μάλιστα τη Μόσχα τον Μάρτιο, όπου και είχε πολύωρη συνομιλία στο Κρεμλίνο με τον Πούτιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.