Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τεμαχισμένα γατάκια στη Θεσσαλονίκη: Φρίκη πέρα από κάθε φαντασία – Σχιζοφρενής δολοφόνος στη γειτονιά μας

Τις εικόνες φρίκης, που αντίκρισαν δύο κυρίες που φρόντιζαν τα γατάκια που βρέθηκαν τεμαχισμένα σε γειτονιά στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, μεταφέ...









Τις εικόνες φρίκης, που αντίκρισαν δύο κυρίες που φρόντιζαν τα γατάκια που βρέθηκαν τεμαχισμένα σε γειτονιά στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, μεταφέρουν στο newsit.gr.

H απίστευτη αυτή κτηνωδία συνέβη βράδυ της Τρίτης (17.05.2022), όταν κάτοικοι που σιτίζουν αδέσποτες γάτες στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, βρήκαν κομμάτια από γατάκια, στα δοχεία φαγητού, που χρησιμοποιούν για να τις ταΐζουν!




«Αυτά τα γατάκια γεννήθηκαν στον κήπο μου, πριν από 20 με 25 ημέρες και τα φροντίζαμε εμείς. Κάποια στιγμή καθαρίζαμε τον κήπο, η μανούλα θορυβήθηκε τα πήρε και τα πήγε κάπου αλλού. Μεσολάβησε μία μέρα και την επομένη τα βρήκαμε κομματιασμένα. Σας το λέω με όση ψυχραιμία μπορώ», λέει χαρακτηριστικά στο newsit.gr η κα Φούλη Καλαϊτζίδου.




Το πρώτο που σκέφτηκε, όπως μας αναφέρει, ήταν να καλέσει την αστυνομία «γιατί πέρα από φρικιαστικό και ανατριχιαστικό, ήταν μακριά από κάθε φαντασία, γιατί εδώ γίνονται πολλά και φόλες και χτυπημένα ζωάκια και έχω κουραστεί να βλέπω ζωάκια να πεθαίνουν με τον Α ή Β τρόπο. Τον δικό μου τον γάτο, τον είχαν χτυπήσει πολύ άσχημα, έκανα έξι μήνες να τον συνεφέρω. Αυτοί οι άνθρωποι ζουν ανάμεσά μας και αυτό είναι που μας τρομάζει. Ευτυχώς είναι πολύ ευαισθητοποιημένο το αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Απ’ ότι ξέρω το θέμα έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, ελπίζουμε να μπει εισαγγελέας για να τελειώνει αυτή η ιστορία. Θεώρησα ότι με την αλλαγή της νομοθεσίας ως προς τον τομέα αυτό, ότι αυτό θα καταλάγιαζε, αλλά τελικά κάποιοι δεν καταλαβαίνουν», σημειώνει η ίδια.



Στη συνέχεια, μία ακόμα κυρία που φρόντιζε τα συγκεκριμένα γατάκια, η κα Χρύσα Κουρουκερέζη, τονίζει ότι η ίδια θέλει να σταθεί στον τρόπο που έγινε. «Το έκανε σίγουρα ανθρώπινο χέρι γιατί κάποιοι υποστήριξαν ότι μπορεί να το έκανε σκύλος. Τα γατάκια ήταν στριμμένα όπως στρίβουμε τα πανιά που στραγγίζουμε από τα νερά και τους είχαν αφαιρεθεί τα γεννητικά όργανα. Αυτό όχι μόνο δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω, αλλά το θεωρώ και πολύ επικίνδυνο γιατί κάποιος σχιζοφρενής δολοφόνος (!) βρίσκεται στη γειτονιά μας», υπογραμμίζει.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.