Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ιράν: Βίντεο με το ρεσάλτο των Φρουρών της Επανάστασης στα ελληνικά τάνκερ

Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε βίντεο, στο οποίο διακρίνονται μέλη των Φρουρών της Επανάστασης και φέρεται να είναι από την στιγμή που έκαναν ρ...









Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε βίντεο, στο οποίο διακρίνονται μέλη των Φρουρών της Επανάστασης και φέρεται να είναι από την στιγμή που έκαναν ρεσάλτο στα ελληνικά τάνκερ στο Περσικό Κόλπο.

Σύμφωνα με το βίντεο που διακινείται στα social media φέρεται να αναπαρήγαν τα κρατικά ΜΜΕ του Ιράν, διακρίνονται ένοπλοι στρατιώτες να κατεβαίνουν από ελικόπτερο στα καταστρώματα των πλοίων και να κατάσχουν τα τάνκερ.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:



Σημειώνεται, ότι νωρίτερα το υπουργείο Ναυτιλίας εξέδωσε σύσταση προς όλα τα ελληνικά πλοία και τα καλεί να αποφεύγουν τα ύδατα του Ιράν, τόσο κατά τον διάπλου τους στον Περσικό κόλπο, όσο και στα στενά του Ορμούζ και στον κόλπο του Ομάν.

Σύμφωνα με πηγές από το υπουργείο Ναυτιλίας, το Prudent Warrior βρίσκεται αγκυροβολημένο στο ιρανικό λιμάνι Bandar Abbas, ενώ το Delta Poseidon παραμένει προς το παρόν στην ίδια θέση στον Περσικό κόλπο.

Στο Delta Poseidon επιβαίνουν 25 άτομα πλήρωμα μεταξύ των οποίων δύο Έλληνες, και στο Prudent Warrior 23 άτομα πλήρωμα, μεταξύ των οποίων 8 Έλληνες και ένας Κύπριος.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.