Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εξοπλιστικά κι εμβάθυνση Στρατιωτικής Συνεργασίας Ελλάδας – Ισραήλ στην συνάντηση Φλώρου – πρέσβη Ισραήλ Γιόσσι Αμράνι

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συναντήθηκε στο γραφείο του με την Α.Ε. τον Πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα κ. Yossi Amrani λόγ...









Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συναντήθηκε στο γραφείο του με την Α.Ε. τον Πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα κ. Yossi Amrani λόγω της επικείμενης λήξης της θητείας του.

Του Χρήστου Μαζανίτη

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος με έμφαση στις τρέχουσες προκλήσεις ασφάλειας που αντιμετωπίζουν οι 2 Χώρες και στον ρόλο που διαδραματίζουν ως πυλώνες ασφάλειας και σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής, όπως και στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στο διεθνές περιβάλλον λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το ΓΕΕΘΑ, μεταξύ των «δύο» συζητήθηκε η επερχόμενη επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στο Ισραήλ, η εξέλιξη των εξοπλιστικών προγραμμάτων που έχουν ανατεθεί σε Ισραηλινές εταιρείες, η εκτέλεση κοινών δράσεων, συνεργειών και δραστηριοτήτων επιχειρησιακής εκπαίδευσης, καθώς και η προοπτική περαιτέρω εμβάθυνσης της Στρατιωτικής Συνεργασίας Ελλάδας – Ισραήλ σε διμερές και πολυμερές επίπεδο σε επιπλέον τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.