Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πρώην μέλος του νορβηγικού κοινοβουλίου εντάχθηκε στον στρατό του Ζελένσκι

Στο πλευρό του Ζελένσκι η πρώην βουλευτής της Νορβηγίας Σάντρα Άντερσεν Άιρα Πρώην βουλευτής της Νορβηγίας, πολεμά τα ρωσικά στρατεύματα στ...








Στο πλευρό του Ζελένσκι η πρώην βουλευτής της Νορβηγίας Σάντρα Άντερσεν Άιρα

Πρώην βουλευτής της Νορβηγίας, πολεμά τα ρωσικά στρατεύματα στην Ουκρανία αφού εντάχθηκε στη Διεθνή Λεγεώνα ως γιατρός, ανακοίνωσε ο Άντον Γκερασένκο, σύμβουλος του ουκρανού υπουργού Εσωτερικών, σύμφωνα με το Sky News.

Η Σάντρα Άντερσεν Άιρα έφτασε στην ουκρανική πρωτεύουσα περίπου μία εβδομάδα μετά την έναρξη του πολέμου, ανέφερε ο Άντον Γκερασένκο σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Twitter. «Δεν είχε ξαναπάει ποτέ στην Ουκρανία και πήγε στο Κίεβο, καταταγμένος ως μάχιμη γιατρός στη Διεθνή Λεγεώνα», πρόσθεσε.

Μετά από μια σύντομη κοινοβουλευτική περίοδο, η 35χρονη ταξίδεψε αρκετά μίλια μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Νορβηγίας, ξεκινώντας την αλιευτική εταιρίας της και τελικά εγκαταστάθηκε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού τον Ιούλιο, πέρυσι.

Η νεαρή γυναίκα είχε δηλώσει στο νορβηγικό τηλεοπτικό δίκτυο NRK τον Ιανουάριο ότι στις ΗΠΑ είχε γνωρίσει τον «μεγάλο έρωτά της για τη ζωή», τον James Reese Staley (28 ετών).

Ο James Reese Staley βρίσκεται επίσης στη στρατιωτική βάση Fort Benning στη Τζόρτζια και κατέχει τον βαθμό του Λοχαγού στην Elite Force Rangers του Στρατού των ΗΠΑ. Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες ότι κατατάχθηκε στη Διεθνή Λεγεώνα πολεμώντας στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.