Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σταμάτησαν το σχολικό λεωφορείο για να συλληφθεί ο ένας από τους ανήλικους της συμπλοκής στο Άλσος Βεΐκου

 Στα χέρια της αστυνομίας είναι ένας από τους τους πρωταγωνιστές της άγριας συμπλοκής ανηλίκων που σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες στο Άλσος Βε...







 Στα χέρια της αστυνομίας είναι ένας από τους τους πρωταγωνιστές της άγριας συμπλοκής ανηλίκων που σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες στο Άλσος Βεΐκου, μεταξύ μαθητών του γυμνασίου, στο οποίο φοιτούσε ο άτυχος 14χρονος Μάκης που αυτοκτόνησε, με μαθητές άλλου σχολείου.

Για το περιστατικό μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο Γιώργος Γρηγοριάδης, αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ Βορειοανατολικής Αττικής.

Όπως είπε αρχικά το σήμα που έλαβαν ήταν για εξαφανισμένο ανήλικο μέσα στο πάρκο και αφού έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν το περιστατικό με την συμπλοκή των μαθητών, όπου βγήκαν μαχαίρια όπως ενημερώθηκαν.

Το σημαντικό, όπως ανέφερε, ήταν η συνεισφορά των υπόλοιπων μαθητών για την σύλληψη των δραστών, οι οποίο καθ' υπόδειξή τους και σε απόλυτη συνεργασία με τους αστυνομικούς κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους δράστες, να καταλάβουν τι έχει συμβεί και να γίνει σύλληψη σε δυο χρόνους.

Σύμφωνα με τον κ. Γρηγοριάδη η πρώτη σύλληψη έγινε μέσα στο πάρκο όπου είχαν παραμείνει τρεις δράστες και στην θέα της Ομάδας ΔΙΑΣ ο ένας από αυτούς αποπειράθηκε να δραπετεύσει, ενώ η δεύτερη σύλληψη έγινε μέσα στο σχολικό που μετάφερε τα παιδιά πίσω στο σχολείο, στο οποίο επέβαινε ο δράστης που πιθανόν προκάλεσε την μαχαιριά στον ανήλικο.

‘Όταν έφτασαν στο σημείο οι Αστυνομικοί μετά από επικοινωνία με τον οδηγό του λεωφορείου, ο οποίος τους άνοιξε να μπουν και αφού οι συμμαθητές του και ο οδηγός υπέδειξαν ποιος ήταν ο δράστης, ο οδηγός του λεωφορείου με δάκρυα στα μάτια, όπως του μετέφεραν οι συνάδελφοί του, τους έδειξε την κατάσταση της επιβίβασης στο σχολικό, όπου φαινόταν σβησμένο το όνομα του άτυχου 14χρονου που αυτοκτόνησε

Ο κ. Γρηγοριάδης απηύθυνε έκκληση προς τους μαθητές να εμπιστεύονται τους αστυνομικούς. «Είμαστε εδώ για να υπηρετούμε και να προστατεύουμε», είπε και τόνισε ότι «η ντροπή δεν είναι στο θύμα είναι στον θύτη. Πρέπει να ντρέπονται για αυτά που κάνουν. Δεν είναι σχολικός εκφοβισμός αυτό που κάνουν, είναι βία».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.