Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Είναι το νέο μαχητικό 6ης γενιάς των ΗΠΑ το μυστηριώδες αεροσκάφος που εντοπίστηκε στην Area 51;

Περίπου οκτώ χρόνια από την έναρξη της κατασκευής του, το τεράστιο υπόστεγο που βρίσκεται στο πιο απομακρυσμένο νότιο άκρο της Περιοχής 51 ...









Περίπου οκτώ χρόνια από την έναρξη της κατασκευής του, το τεράστιο υπόστεγο που βρίσκεται στο πιο απομακρυσμένο νότιο άκρο της Περιοχής 51 της αμερικανικής Αεροπορίας στη λίμνη Groom, φαινόταν να έχει ελάχιστη έως καθόλου δραστηριότητα.

Με βάση εμπορικές δορυφορικές εικόνες και σποραδικά βίντεο που τραβήχτηκαν από πεζοπόρους, δεκάδες όμως μίλια μακριά, δεν υπήρχαν ποτέ περισσότερα από ελάχιστα οχήματα κοντά και τίποτα σημαντικό από άποψη υποδομής.

Τώρα, για πρώτη φορά, οι δορυφορικές εικόνες από τα Planet Labs όχι μόνο δείχνουν δραστηριότητα γύρω από το μυστηριώδες υπόστεγο, αλλά το επίκεντρο αυτής της δραστηριότητας είναι ένα «εξωτικό» αεροσκάφος με πτερύγια Δέλτα που δεν έχει φωτογραφηθεί ξανά.



Η πρώτη λήψη που περιείχε αυτό το αντικείμενο είχε ημερομηνία 26 Ιανουαρίου 2022.

Μια δεύτερη εικόνα μεγαλύτερης ανάλυσης του Planet Labs, δόθηκε στη δημοσιότητα στις 29 Ιανουαρίου 2022.

Το αεροσκάφος έχει μήκος περίπου 19.81 μέτρα και εκπέτασμα 15.24 μέτρα- αρκετά μεγάλο καθώς κυμαίνεται περίπου στο μέγεθος ενός Su-27 Flanker - και έχει πτέρυγες που θυμίζουν to Concorde, με την κομψά καμπυλωτή «ογκοειδή» αιχμή του. .

Για το τι μπορεί να είναι, δεν ξέρουμε. Αλλά το μέγεθος και το σχήμα είναι σε γενικές γραμμές παρόμοια με το σχέδιο Next Generation Air Dominance (NGAD) που προορίζεται για την USAF όσο και για το Ναυτικό.



https://twitter.com/Aviation_Intel/status/1488973085436878851


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.