Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βιασμό από συνάδελφο της κατήγγειλε 26χρονη: Βγήκαν για ποτό και την παρέσυρε σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας

Μια σοβαρή καταγγελία κατά συναδέλφου της έκανε μια 26χρονη κοπέλα, η οποία φέρεται να ξύπνησε γυμνή και κακοποιημένη δίπλα του μετά από μι...





Μια σοβαρή καταγγελία κατά συναδέλφου της έκανε μια 26χρονη κοπέλα, η οποία φέρεται να ξύπνησε γυμνή και κακοποιημένη δίπλα του μετά από μια βραδινή τους έξοδο. Η νεαρή υποστηρίζει ότι ο 52χρονος συνάδελφός της τη μέθυσε, την παρέσυρε σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας και τη βίασε.

Η 26χρονη κοπέλα, σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε την 1η Μαΐου στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων, υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον συνάδελφό της το προηγούμενο βράδυ. Ο 52χρονος την είχε καλέσει σε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας για τα γενέθλια του. Η νεαρή κοπέλα όμως κατέληξε – όπως καταγγέλλει – βρέθηκε το επόμενο πρωί γυμνή και βιασμένη σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Όπως είπε στους αστυνομικούς η νεαρή κοπέλα, αφού διασκέδασαν σε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας και είχαν πιει κάποια ποτά, ο 52χρονος της πρότεινε να συνεχίσουν την διασκέδασή τους σε κάποιο άλλο μαγαζί. Βρέθηκαν λοιπόν σε κάποιο άλλο μπαρ, όπου εκεί οι δύο τους ήπιαν άλλα 4-5 ποτά.

Στη συνέχεια ο 52χρονος πρότεινε στην 26χρονη να την γυρίσει στο σπίτι της με το μηχανάκι του. Μετά από μερικές ώρες όμως η νεαρή κοπέλα – όπως υποστήριξε στους αστυνομικούς – ξύπνησε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, με τον 52χρονο συνάδελφό της γυμνό δίπλα της.

Η 26χρονη κατέφυγε στο Τμήμα Αμπελοκήπων όπου υπέβαλε την καταγγελία με την υπόθεση πλέον να έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.