Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κινηματογραφική σύλληψη ληστή τραπεζών στο Μενίδι - «Καρφώθηκε»... ποζάροντας με αυτόματο όπλο σε ντοκιμαντέρ του Vice!

Σε μια κινηματογραφική, κυριολεκτικά, σύλληψη προχώρησαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής με δράστη ομογενή από την πρώην Σο...









Σε μια κινηματογραφική, κυριολεκτικά, σύλληψη προχώρησαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής με δράστη ομογενή από την πρώην Σοβιετική Ένωση, ο οποίος πόζαρε με αυτόματο όπλο κατά τη διάρκεια ντοκιμαντέρ του βρετανικού Vice στο Μενίδι.

Οι δημοσιογράφοι του διεθνούς ειδησεογραφικού δικτύου γύρισαν ένα ντοκιμαντέρ στην Ελλάδα με θέμα το ελληνικό ραπ και τις συμμορίες που το εκπροσωπούν στις γειτονιές της Αθήνας. Πρωταγωνιστής του ρεπορτάζ είναι ο Rack, σταρ της ελληνικής ραπ σκηνής, tattoo artist και γιος του γνωστού χιπ χοπ τραγουδιστή, Λεκτικού.

 

Στα πλάνα του ντοκιμαντέρ (στο 0:07 δευτερόλεπτο), το οποίο γυρίστηκε στο Μενίδι για λογαριασμό του βρετανικού Vice, ένας από τους πρωταγωνιστές κρατάει ένα αυτόματο όπλο και το επιδεικνύει.

Το πλάνο αυτό «πρόδωσε» τον οπλοφόρο ομογενή από την πρώην Σοβιετική Ένωση, με αποτέλεσμα η Ασφάλεια να κάνει έρευνα το μεσημέρι στην περιοχή του Μενιδίου.

Ύστερα από έφοδο που πραγματοποιήσαν οι αστυνομικοί στα σπίτια των ραπερ, συνέλαβαν τον άνδρα με το αυτόματο όπλο καθώς και άλλα μέλη του συγκροτήματος που εμφανίζονται στα πλάνα του Vice να κρατούν όπλα. Ο συγκεκριμένος, μάλιστά, έχει «βαρύ» ποινικό μητρώο, με συμμετοχή σε ένοπλες ληστείες τραπεζών.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στην ασφάλεια όπου και κρατούνται, ενώ τα όπλα κατασχέθηκαν έπειτα από ταυτοποίηση που έκαναν οι αστυνομικοί με αυτά που διακρίνονται στο ντοκιμαντέρ.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.