Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πόλεμος στην Ουκρανία - The Sun: Η... ύποπτη βαλίτσα του Πούτιν - Έχει μέσα τους κωδικούς για τα πυρηνικά;

Σε κηδεία στην οποία παρέστη ο Ρώσος πρόεδρος, διακρίνεται να προχωρά πίσω του ένας άντρας με έναν χαρτοφύλακα, που εγείρει ανησυχία και ερ...









Σε κηδεία στην οποία παρέστη ο Ρώσος πρόεδρος, διακρίνεται να προχωρά πίσω του ένας άντρας με έναν χαρτοφύλακα, που εγείρει ανησυχία και ερωτηματικά, σύμφωνα με τους Βρετανούς

Ο φόβος μήπως ο Βλαντιμίρ Πούτιν πατήσει το «κουμπί» κι ενεργοποιήσει τα πυρηνικά πλανάται σαν σκιά πάνω από την παγκόσμια κοινότητα. Δεν είναι, άλλωστε, λίγες οι φορές που Ρώσοι αξιωματούχοι έχουν προχωρήσει σε σχετικές απειλές, ενώ στα ύψη είχε εκτοξευτεί η αγωνία μετά την επίθεση στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια.

Ο βαθμός του προβληματισμού για τις επόμενες κινήσεις του Πούτιν αυξήθηκε όταν άντρας που προχωρούσε πίσω του παρουσιάστηκε με μια... ύποπτη βαλίτσα, σε κηδεία σε καθεδρικό ναό της Μόσχας.

Φόρο τιμής απέτισε ο Πούτιν στον υποστηρικτή του καθεστώτος του, Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, που πέθανε από επιπλοκές του κορωνοϊού. Ο πρόεδρος της Ρωσίας κρατά κόκκινα τριαντάφυλλα, όμως γριφώδης παραμένει η παρουσία του άντρα ακριβώς από πίσω του.

Η περιβόητη βαλίτσα που κρατά ο άντρας, σύμφωνα με τη βρετανική Sun, μπορεί να περιέχει στοιχεία για... πυρηνικά.

Πιστεύεται, ακόμη, ότι ο «μυστικός χαρτοφύλακας» περιλαμβάνει πληροφορίες για τα πυραυλικά συστήματα του Κρεμλίνου.

Ο χαρτοφύλακας, όπως γράφει το βρετανικό μέσο, θυμίζει τη λεγόμενη «βαλίτσα» που φέρουν μαζί τους οι στρατιωτικοί βοηθοί της προεδρίας των ΗΠΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.