Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Τουρκικό ερευνητικό στη Χίο, ενώ με κατασκοπευτικά σκανάρουν την Ρόδο... Τουρκική NATVEX και για παράνομες έρευνες στην Κύπρο!

Δεν σταματά η τουρκική προκλητικότητα και οι κινήσεις της Άγκυρας αποτελούν προάγγελο πιθανών εξελίξεων το επόμενο διάστημα, ενώ η Αθήνα μέ...





Δεν σταματά η τουρκική προκλητικότητα και οι κινήσεις της Άγκυρας αποτελούν προάγγελο πιθανών εξελίξεων το επόμενο διάστημα, ενώ η Αθήνα μένει στα διαβήματα.


Πριν λίγο έγινε γνωστό ότι το τουρκικό πλοίο RV TÜBİTAK Marmara που είναι ένα τουρκικό ερευνητικό σκάφος που ανήκει στο Συμβούλιο Επιστημονικής και Τεχνολογικής Έρευνας της Τουρκίας και λειτουργεί από το νεοσύστατο Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών για ωκεανογραφικές έρευνες, εξήλθε στην περιοχή Χίου και Σάμου, κάτι που δείχνει πλέον με σαφήνεια ότι έρχεται περίοδο "ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΎ-2020".

Πριν λίγο επίσης, τουρκικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος ATR P-72 (με κωδικό gn TURNA23) έκανε “πάρτι” ανοικτά της Ρόδου, συνεχίζοντας το κρεσέντο προκλήσεων κατά της Ελλάδος, σε ένα συντονισμένο σχέδιο που στο βάθος έχει εξορύξεις.

Την ίδια ακριβώς στιγμή οι Τούρκοι εξέδωσαν NAVTEX για νέες προετοιμασίες για εξόρυξη ΝΔ της Κύπρου, ενώ η κατάσταση μυρίζει “μπαρούτι” σε Αιγαίο και Α.Μεσόγειο.

Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις είναι σε ετοιμότητα και παρακολουθούν τα πάντα ενώ ελληνικό UAV HERON πέταξε στον Έβρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.