Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΠΟΝΤΟΣ ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΙ και καίει την τουρκία! ΣΟΚ...!! Δεν υπάρχουν τούρκοι στην Τραπεζούντα... «Κι εγώ αν κάνω τέστ DNA Έλληνας Πόντιος θα βγώ»...!!!

Μια νέα μόδα συγκλονίζει και ταρακουνάει την τουρκία... Είναι τα test ΔΝΑ και όσοι ασχολούνται με το διαδίκτυο θα έχουν σίγουρα δεί -ο “στό...





Μια νέα μόδα συγκλονίζει και ταρακουνάει την τουρκία... Είναι τα test ΔΝΑ και όσοι ασχολούνται με το διαδίκτυο θα έχουν σίγουρα δεί -ο “στόχος” το έχει δημοσιεύσει αρκετές φορές- την τουρκάλα από την Γερμανία που τα αποτελέσματα της δείχνουν ότι είναι Ελληνίδα και μένει αποχαυνωμένη. 

Ότι το μεγαλύτερος ποσοστό των σύγχρονων «Τούρκων» είναι ελληνικής καταγωγής, απόγονοι εξισλαμισμένων – εκτουρκισμένων Ελλήνων, το γνωρίζουμε και δεν χάνουμε ευκαιρία να το επαναλαμβάνουμε. Όπως επίσης ότι πολλοί «Τούρκοι» είναι αρμενικής, κουρδικής, αραβικής, λαζικής και κιρκάσσιας καταγωγής ή απόγονοι των δεκάδων άλλων εθνοτήτων που προσπάθησε να εξαφανίσει η οθωμανική κατοχή. 

Από όταν όμως ξεκίνησαν τα τεστ DNA στην Τουρκία, με πολλούς «Τούρκους» να αναζητούν τις ρίζες τους, το τουρκικό καθεστώς έχει βρει τον μπελά του. Ο εκτουρκισμός καταρρέει, ιδίως σε περιοχές που υπήρξαν επί χιλιετίες κοιτίδες και ο-χυρά του Ελληνισμού, όπως ο Πόντος.

Στον Πόντο μέχρι και σήμερα υπάρχουν ελληνόφωνα ορεινά χωριά, μουσουλμάνων Ελλήνων Ποντίων, όπως και ξέρουμε ότι στην Τραπεζούντα, την πρωτεύουσα του Πόντου, ολόκληρες γειτονιές κα-τοικούνται από ελληνόφωνους «Τούρ-κους», κάτι που έχει παραδεχτεί και ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Ιμάμο-γλου.

Άλλωστε υπάρχουν και ντοκυμαντέρ και μαρτυρίες προς αυτό που έχουν δεί το φως της δημοσιότητας, σε χωράφια, μέσα από σχολεία, σε γήπεδα και πλατείες με τα “Ρωμέϊκα” να κάνουν την εμφάνιση τους.. Δεν είναι όμως μόνο η ελληνική γλώσσα που μαρτυρεί την ελληνική καταγωγή των κατοίκων της Τραπεζούντας. Είναι και τα τεστ DNA. Μάλιστα, πολύ πρόσφατα, έρευνα απέδειξε ότι οι κάτοικοι της Τραπεζούντας δεν είναι Ασιανοί (Ασιάτες).

Τούρκος ... και μάλιστα υποτίθεται εθνικιστής” ανάρτησε τον χάρτη της πόλης, όπου με μπλε χρώμα είναι χρωματισμένες οι συνοικίες με ασιατικό DNA και ομολόγησε: «Εκτός από μερικές γειτονιές, δεν υπάρχουν Τούρκοι στην Τραπεζούντα». Και συνέχισε: «Εάν κάνω τεστ DNA θα βγω Πόντιος Έλληνας». Να σημειωθεί ότι οι αναρτήσεις αυτές έγιναν σε τουρκικό εθνικιστικό προφίλ και όχι από κανέναν μετριοπαθή...

Οι ελληνικής καταγωγής «Τούρκοι» στον Πόντο υπολογίζονται στα 2 εκατ. ανθρώπους. Αρκετοί μουσουλμάνοι ελληνόφωνοι Πόντιοι, συνειδητοποιώντας την ελληνική τους καταγωγή, έχουν καταφύγει και ζουν στην Ελλάδα, μα το γεγονός που θα πυροδοτήσει την ΜΑΖΙΚΗ μεταστροφή που θα κλονίσει συθέμελα το τουρκικό συνοθύλευμα δεν έχει ακόμη επέλθει. 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.