Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νίκος Παππάς: Εισαγγελική πρόταση για παραπομπή του στο Ειδικό Δικαστήριο για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών

Η πρόταση για παραπομπή αφορά σ το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, με αφορμή τους χειρισμούς του στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών - ...







Η πρόταση για παραπομπή αφορά σ το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, με αφορμή τους χειρισμούς του στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών -

Για ηθική αυτουργία προτείνεται να παραπεμφθεί και ο Χρήστος Καλογρίτσας - Την τελική απόφαση θα λάβει το Δικαστικό Συμβούλιο

Tην παραπομπή του πρώην υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά στο Ειδικό Δικαστήριο περί ευθύνης υπουργών για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος αναφορικά με τους χειρισμούς του στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, προτείνει η Εισαγγελέας του Δικαστικού Συμβουλίου του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδηλίνη.

Παράλληλα, η εισαγγελική λειτουργός προτείνει να παραπεμφθεί για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας στην παράβαση καθήκοντος του πρώην υπουργού Επικρατείας ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας που αποκάλυψε και την υπόθεση.

Πάντως, τον τελικό λόγο για την παραπομπή ή μη των κ.κ. Παππά και Καλογρίτσα θα έχει το Δικαστικό Συμβούλιο του Ειδικού Δικαστηρίου.
Όπως είναι γνωστό, η Βουλή για τον πρώην υπουργό Επικρατείας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος σε βαθμό πλημμελήματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καλογρίτσας έχει καταγγείλει, ότι η σύμβαση με τη λιβανέζικη εταιρεία CCC για τη δημιουργία mall στα Ηνωμένες Αραβικά Εμιράτα ήταν εικονική και καταρτίστηκε για να μπορέσει να εισέλθει στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες η εταιρεία του.

Ακόμη, ο κ. Καλογρίτσας αποδίδει κεντρικό ρόλο στον πρώην υπουργό Επικρατείας, υποστηρίζοντας ότι εκείνος έφερε σε επαφή τα εμπλεκόμενα μέρη και οργάνωσε την όλη διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.