Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ουκρανοί αλεξιπτωτιστές κατέστρεψαν μια επίλεκτη ρωσική ταξιαρχία από το Τομσκ

Nέα δόση Αμερικανικών και Ολλανδικών όπλων για την Ουκρανία Σύμφωνα με το strana, Ουκρανικά στρατεύματα αεροπορικής επίθεσης κατέστρεψαν μ...







Nέα δόση Αμερικανικών και Ολλανδικών όπλων για την Ουκρανία

Σύμφωνα με το strana, Ουκρανικά στρατεύματα αεροπορικής επίθεσης κατέστρεψαν μια επίλεκτη μονάδα μηχανοκίνητων τυφεκίων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας από το Τομσκ. Τα τμήματα αυτής της στρατιωτικής μονάδας συμμετείχαν συνεχώς σε διεθνείς ασκήσεις.

Αυτό αναφέρθηκε επίσης και από τη διοίκηση των Αερομεταφερόμενων Δυνάμεων Επίθεσης στο Facebook.

«Πρόσφατα, στην περιοχή έντονων μαχών, οι Ουκρανοί αλεξιπτωτιστές νίκησαν και κατέστρεψαν μια ομάδα τεθωρακισμένων μιας από τις μονάδες της 21ης ​​χωριστής Φρουράς Red Banner Omsk-Novobuzh της Κεντρικής Στρατιωτικής Περιφέρειας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Τομσκ », αναφέρουν.



Όπως έγινε γνωστό, πολλοί στρατιώτες κάηκαν στις φλόγες κατεστραμμένων οχημάτων μάχης και μόνο λίγοι μπορούσαν να αναγνωριστούν από τα διαθέσιμα έγγραφα.



«Συγκεκριμένα, όταν εξετάζουμε τα προσωπικά αντικείμενα ενός από τους τυπικούς εκπροσώπους του ρωσικού στρατού από το Όρενμπουργκ, του κατώτερου λοχία Sakkuziev Kairat Mukhanmadievich, τα διαθέσιμα έγγραφα μας δίνουν μια ιδέα για τη σύντομη στρατιωτική του σταδιοδρομία. Δεν θα χρειαστεί ποτέ υλική υποστήριξη », αναφέρει η υπηρεσία Τύπου των Αερομεταφερόμενων Δυνάμεων Επίθεσης.



Τα ρωσικά στρατεύματα προχωρούν στα βόρεια και νότια του Ντονμπάς, και οι μάχες συνεχίζονται στη Μαριούπολη. Η SBU δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο ο Viktor Medvedchuk ζητά από τους προέδρους της Ουκρανίας και της Ρωσικής Ομοσπονδίας, να τον ανταλλάξουν με τους υπερασπιστές και τους πολίτες της Μαριούπολης. Οι Ρώσοι επιτέθηκαν στο Lvov, στην πόλη για πρώτη φορά από την αρχή του πολέμου, άμαχοι σκοτώθηκαν ως αποτέλεσμα βομβαρδισμών.

Εν τω μεταξύ ο επικεφαλής των Τσετσένων Ramzan Kadyrov , έκανε μια δήλωση για το θέμα των γεγονότων που εκτυλίσσονται στη Μαριούπολη. Υπενθύμισε ότι μέχρι τις 16:00, είναι ανοιχτοί ειδικοί διάδρομοι από την επικράτεια του εργοστασίου της Μαριούπολης "Azovstal" μέσω των οποίων, μπορούν να φύγουν μαχητές και μισθοφόροι, έχοντας προηγουμένως καταθέσει τα όπλα .


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.