Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ισραήλ: Οικογένεια Αμερικανών είχε σαν σουβενίρ... ένα βλήμα και προκάλεσε πανικό σε αεροδρόμιο

Σκηνές αλλοφροσύνης στο αεροδρόμιο του Μπεν Γκουριόν, μετά τον έλεγχο από τον οποίο πέρασε η οικογένεια και εντοπίστηκε το βλήμα - Πώς εξήγ...








Σκηνές αλλοφροσύνης στο αεροδρόμιο του Μπεν Γκουριόν, μετά τον έλεγχο από τον οποίο πέρασε η οικογένεια και εντοπίστηκε το βλήμα - Πώς εξήγησαν την ύπαρξή του μέσα στις αποσκευές τους


Πανικός προκλήθηκε στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Ισραήλ, όταν μια οικογένεια Αμερικανών παρουσιάσε στους υπαλλήλους ασφαλείας, κατά τη διάρκεια ελέγχου, ένα βλήμα που είχε βρει κατά τη διάρκεια των διακοπών της στη χώρα και αποφάσισε... να το πάρει σαν σουβενίρ!

Μόλις έγινε γνωστή η φύση του «σουβενίρ» της οικογένειας, ακολούθησε πανικός στο αεροδρόμιο, έξω από το Τελ Αβίβ, με επιβάτες να τρέχουν πανικόβλητοι μέσα στην αίθουσα αναχωρήσεων. Μάλιστα, ένας άνδρας τραυματίστηκε στη διάρκεια του πανικού και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.


Ο Τύπος του Ισραήλ ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της οικογένειας ένα από τα παιδιά είχε βρει το βλήμα, που δεν είχε εκραγεί, κατά την επίσκεψή του στα Υψώματα του Γκολάν και το είχε συσκευάσει για να το πάρει στο σπίτι του ως αναμνηστικό.

Όταν το έδειξαν στο προσωπικό ασφαλείας κατά τον έλεγχο των αποσκευών τους, οι υπάλληλοι ζήτησαν αμέσως την εκκένωση της περιοχής. Οι πυροτεχνουργοί κλήθηκαν στο σημείο, ωστόσο ο συναγερμός έληξε λίγα λεπτά μετά.

Η οικογένεια επιβιβάστηκε, τελικά, στην πτήση της αφού ανακρίθηκε από το προσωπικό ασφαλείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.