Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πόλεμος στην Ουκρανία: Αυτή είναι η Ρωσίδα που έδωσε άδεια στον στρατιωτικό άντρα της να βιάζει Ουκρανές

Ανατριχίλα προκαλεί το ηχητικό ντοκουμέντο μιας γυναίκας από τη Ρωσία που δίνει την άδεια της στον στρατιώτη σύντροφό της να βιάσει Ουκρανές...







Ανατριχίλα προκαλεί το ηχητικό ντοκουμέντο μιας γυναίκας από τη Ρωσία που δίνει την άδεια της στον στρατιώτη σύντροφό της να βιάσει Ουκρανές γυναίκες. Η είδηση κάνει εδώ και λίγες μέρες τον γύρο του κόσμου, ωστόσο σήμερα αποκαλύφθηκαν τα στοιχεία του ζευγαριού…

Σύμφωνα με την Daily Mail, που επικαλείται το ραδιοφωνικό δίκτυο «Radio Liberty», πρόκειται για ένα παντρεμένο ζευγάρι από τη Ρωσία τους Ρομάν Μπαϊκόβσκι και Όλγα Μπαϊκόβσκαγια. Ο σύζυγος συμμετέχει στις δυνάμεις της Ρωσίας που έχουν εισβάλλει στην Ουκρανία.

Κατά τη συνομιλίας τους η γυναίκα παροτρύνει τον Μπαϊκόβσκι να βιάσει Ουκρανές λέγοντάς του: «Λοιπόν, ναι, κάντε τους (βιασμούς) εκεί. Υπάρχουν εκεί Ουκρανές γυναίκες. Βιάστε τες. Ναι». «Μη μου λες τίποτα, κατάλαβέ το» συνεχίζει.

Ο Μπαϊκόβσκι ακούγεται να απαντά: «Αχά! Έπρεπε λοιπόν να βιάσω και να μην σου πω τίποτα» με την ίδια να συνεχίζει ατάραχη την συζήτηση λέγοντάς του: «Ναι για να μην ξέρω τίποτα».


Ο Μπαϊκόβσκι φαίνεται να μην πιστεύει και ο ίδιος ό,τι ακούει και την ρωτά: «Μπορώ πραγματικά;». «Ναι, σου το επιτρέπω», λέει αυτή γελώντας. «Απλώς χρησιμοποίησε προφυλακτικό», προσθέτει με τον στρατιώτη να απαντά: «Εντάξει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.