Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πραγματογνωμοσύνη στις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας διέταξε η ανακρίτρια

Την «μαρτυρία» της 9χρονης Τζωρτζίνας μέσα από τις ζωγραφιές της θα επιχειρήσει να βρει η 18η ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα, που έδωσε εντολ...









Την «μαρτυρία» της 9χρονης Τζωρτζίνας μέσα από τις ζωγραφιές της θα επιχειρήσει να βρει η 18η ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα, που έδωσε εντολή για τη διενέργεια σχετικής πραγματογνωμοσύνης.

Η πραγματογνωμοσύνη θα διενεργηθεί από παιδοψυχολόγο που καλείται να ερμηνεύσει τα όσα ζωγράφισε το κοριτσάκι λίγο πριν τη δολοφονία του από την μητέρα του Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς πολύ συχνά οι ζωγραφιές των παιδιών είναι καθρέφτης των όσων έχουν βιώσει.

Την ίδια στιγμή, ξεκινά νέος κύκλος καταθέσεων ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας, που την περασμένη εβδομάδα ολοκλήρωσε τον κατάλογο των μαρτύρων που αφορούσε στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο. Τη σκυτάλη στο μαραθώνιο καταθέσεων παίρνουν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό από το Ωνάσειο, στο οποίο έγινε ο γονιδιακός έλεγχος της Τζωρτζίνας, ενώ θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες μάρτυρες από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας και από το Παίδων που κατέληξε το παιδί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.