Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρούλα Πισπιρίγκου - Μάνος Δασκαλάκης: «Κάτι άλλο υπάρχει, κάτι φοβούνται μεταξύ τους»! Η «κατηγορούμενη» και το... υπονοούμενο

Την ώρα που αποκαλύψεις έρχονται συνεχώς στο “φως” για την υπόθεση θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, για τον οποίο κατηγορείται η ίδια της η ...









Την ώρα που αποκαλύψεις έρχονται συνεχώς στο “φως” για την υπόθεση θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, για τον οποίο κατηγορείται η ίδια της η μητέρα από την Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά τον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας κεταμίνης στο αίμα του παιδιού, πολλά ερωτήματα έχουν προκύψει για τη στάση του Μάνου Δασκαλάκη, συζύγου της και πατέρα των τριών κοριτσιών, που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια.

Από τη στιγμή που συνελήφθη η Ρούλα Πισπιρίγκου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ο Μάνος Δασκαλάκης παρέμενε… εξαφανισμένος, μέχρι που έσπασε τη σιωπή του 48 ώρες μετά. Στην πρώτη επίσημη δήλωση του, μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις, ο σύζυγος της 33χρονης προσπάθησε ξεκάθαρα να διαχωρίσει τη θέση του, επιλέγοντας να αναφερθεί στη Ρούλα Πισπιρίγκου, χρησιμοποιώντας μονάχα τη λέξη “κατηγορούμενη”.

Ο Μάνος Δασκαλάκης ανέφερε χαρακτηριστικά στον Ant1: “Θέλω να σας τονίσω ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γίνει τιμητής της αγάπης και της οδύνης μου για τα τρία χαμένα παιδιά μου. Όσον αφορά στην κατηγορούμενη και τον διάλογο που έγινε μεταξύ μας δεν έχω να κάνω καμία απολύτως δήλωση. Δεν έχω να σας πω κάτι. Αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερα δυσχερή θέση της, θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει. Με τους αρμόδιους. Δεν κρυβόμαστε από κανέναν απολύτως. Δεν έχω να κρύψω κάτι“.

Το πρωί της Παρασκευής (01.04.2022), η Ρούλα Πισπιρίγκου, μίλωντας μέσα από τα κρατητήρια στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, είχε πει χαρακτηριστικά πως “ο Μάνος φοβάται μην πάει φυλακή ο ίδιος και ο πατέρας του“!

“Κάτι φοβούνται μεταξύ τους…”

Κατά τη διάρκεια των ερευνών και πριν από τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, είχαν δει το “φως” της δημοσιότητας συγκεκριμένα στοιχεία, αναφορικά με τη σχέση του ζευγαριού και το γεγονός ότι περίπου δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο της -6 μηνών- Ίριδας, γίνονται συνεννοήσεις με τους δικηγόρους για την υποβολή του αιτήματος διαζυγίου.

Ο έμπειρος Ταξίαρχος εν Αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, σχολιάζοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τις δηλώσεις που έκαναν, τόσο η 33χρονη, όσο και ο πατέρας των παιδιών, τόνισε: “Δύο είναι οι εξηγήσεις για αυτό που είπε η Ρούλα. Από την μία μπορεί να το είπε για επικοινωνιακούς λόγους, καθώς είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος, και να “πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα”, αφήνοντας όλους τους αστυνομικούς να ψάχνουν. Από την άλλη, μπορεί να το είπε γιατί μπορεί όντως να υπάρχει κάτι από πίσω και έμμεσα ο Μάνος να απάντησε, όπως απάντησε. Αν είναι το δεύτερο τότε υπάρχει πρόβλημα”.

Υπενθυμίζεται πως χθες αποκαλύφθηκε πως ο πεθερός της Ρούλας εργαζόταν σε φαρμακαποθήκη, ενώ ο Μάνος εργάζεται σε εταιρεία courier που μετέφερε φαρμακευτικά είδη.

“Κατά τα λεγόμενα της κυρίας Πισπιρίγκου, ο Μάνος προσφέρθηκε να τη βοηθήσει οικονομικά. Όσο υπήρχαν παιδιά βεβαίως και όφειλε να συνεισφέρει οικονομικά. Τώρα έχει κάποια υποχρέωση να βρει δουλειά για να βοηθήσει τη Ρούλα; Αυτή η διαμάχη θα βγάλει στη φόρα αλήθειες από τη Δευτέρα και μετά”, σχολίασε ο κ. Κατερινόπουλος.

Σχετικά με το γεγονός πως ο Μάνος αποκάλεσε τη Ρούλα “κατηγορούμενη”, είπε πως «δεν νομίζω πως η δήλωση που έκανε ο ίδιος είναι γραμμένη από τον ίδιο, αλλά από δικηγόρο. Δεν αρνείται όμως την επικοινωνία μαζί της… Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. Κάτι άλλο υπάρχει, κάτι φοβούνται μεταξύ τους (σ.σ. του Μάνου και της Ρούλας). Για να θυμηθώ την παλιά αστυνομική μου γλώσσα, θα αρχίσει το κελάιδισμα και όχι το τιτίβισμα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.