Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάτρα: Σκίτσο – «γροθιά στο στομάχι» έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η Πάτρα και το πανελλήνιο την υπόθεση του θανάτου των παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη. Κανείς δεν μπορε...









Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η Πάτρα και το πανελλήνιο την υπόθεση του θανάτου των παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη. Κανείς δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει το κακό που έχει συμβεί και το ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μάνα των παιδιών, είναι εκείνη που σκότωσε την 9χρονη Τζωρτζίνα με τη χορήγηση μεγάλης ποσότητας κεταμίνης.

Πολλοί περίοικοι και περαστικοί αφήνουν καθημερινά λουλούδια και κεριά, ακόμη και παιχνίδια στην πόρτα του σπιτιού της οικογένειας στην οδό Μπιζανίου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα tempo24.news.

Από την περασμένη Τετάρτη οπότε η Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη κατηγορούμενη για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, κόσμος προσέρχεται στο σημείο, τιμώντας με κάθε τρόπο την μνήμη των τριών παιδιών.

Μεταξύ αυτών που αφέθηκαν στην είσοδο του σπιτιού ήταν και ένα σκίτσο “γροθιά στο στομάχι” που κολλήθηκε στο παράθυρο του ισογείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.