Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Πούτιν υπέγραψε νόμο για πρόστιμα σε άρνηση του ρόλου της ΕΣΣΔ στην ήττα της ναζιστικής Γερμανίας

  Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε νόμο για πρόστιμα σε πολίτες και νομικά πρόσωπα για άρνηση του ρόλου της Ένωσης Σοβιετικών Σο...

 





Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε νόμο για πρόστιμα σε πολίτες και νομικά πρόσωπα για άρνηση του ρόλου της Ένωσης Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών -ΕΣΣΔ κατά της Ναζιστικής Γερμανίας στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, όπως προκύπτει από έγγραφο που δημοσιεύτηκε στην επίσημη διαδικτυακή πύλη νομικών πληροφοριών.

Σύμφωνα με το έγγραφο, διώκεται η απαξίωση των αποφάσεων και των ενεργειών της ηγεσίας της ΕΣΣΔ, της διοίκησης και του στρατού της ΕΣΣΔ, στις αποφάσεις και τις ενέργειες της ηγεσίας της ναζιστικής Γερμανίας, της διοίκησης και του στρατού της ναζιστικής Γερμανίας και των χωρών του ευρωπαϊκού άξονα κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Το άρθρο προβλέπει επίσης τη δίωξη στην άρνηση του καθοριστικού ρόλου του σοβιετικού λαού στην ήττα της ναζιστικής Γερμανίας και της ανθρωπιστικής αποστολής της ΕΣΣΔ για την απελευθέρωση των ευρωπαϊκών χωρών.

Για τους πολίτες, η παράβαση θα τιμωρείται με πρόστιμο από 1 έως 2 χιλιάδες ρούβλια ή διοικητική σύλληψη για έως και 15 ημέρες, οι υπάλληλοι αντιμετωπίζουν πρόστιμο από 2 έως 4 χιλιάδες ρούβλια, νομικά πρόσωπα - πρόστιμο από 10 έως 50 χιλιάδες ρούβλια, αναφέρει η Gazeta.ru.

Για επαναλαμβανόμενη παράβαση, οι πολίτες αντιμετωπίζουν πρόστιμο από 2,5 έως 5 χιλιάδες ρούβλια ή διοικητική σύλληψη για έως και 15 ημέρες, υπάλληλοι - διοικητικό πρόστιμο ύψους 5 έως 20 χιλιάδες ρούβλια ή αποκλεισμό για περίοδο έξι μηνών.

Η επανειλημμένη παραβίαση για νομικά πρόσωπα θα τιμωρείται με πρόστιμο από 50.000 έως 100.000 ρούβλια ή διοικητική αναστολή δραστηριοτήτων έως και 90 ημέρες.
--
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.