Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φρίκη στην Ουκρανία: Ρώσος στρατιώτης φέρεται να βίασε και να πυροβόλησε βρέφος ενός έτους

  Αποτροπιασμό προκαλούν οι θηριωδίες των Ρώσων στρατιωτών στην Ουκρανία, ενώ ο πόλεμος συνεχίζεται. Την ίδια στιγμή τον γύρο των social me...

 







Αποτροπιασμό προκαλούν οι θηριωδίες των Ρώσων στρατιωτών στην Ουκρανία, ενώ ο πόλεμος συνεχίζεται. Την ίδια στιγμή τον γύρο των social media κάνει η είδηση ότι Ρώσος στρατιώτης βίασε βρέφος ενός έτους και μετά το πυροβόλησε.

Όπως αναφέρουν χρήστες του twitter, ο στρατιωτικός που βιντεοσκόπησε τις σεξουαλικές πράξεις με το βρέφος, συνελήφθη στη Ρωσία. Το όνομά του είναι Alexey Bychkov και φέρεται να βιντεοσκοπούσε τέτοιο υλικό για να το πουλήσει στο dark web. Λέγεται ότι έστειλε τα βίντεο στους συναδέλφους του και τότε απολύθηκε και συνελήφθη.

Σύμφωνα με τους χρήστες των social media, ο συγκεκριμένος στρατιώτης βίασε αρκετά παιδιά στην Ουκρανία. Εν μέσω της εισβολής στη χώρα, έφτιαξε διάφορα βίντεο από τη φρικιαστική δράση του και τα ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ανάμεσα στα παιδιά που βίασε και κακοποίησε φέρεται να είναι και το ενός έτους βρέφος στην Ουκρανία, το οποίο στη συνέχεια το πυροβόλησε. Μαγνητοσκόπησε την πράξη του και την ανέβασε στα social media.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.