Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τρελαμένοι οι τούρκοι... «Στην Μυτιλήνη ενώ δεν έπρεπε, υπάρχει Μεραρχία, στην Ρόδο Σύνταγμα, στην Χίο Σύνταγμα»….

Στο CNNTURK μιλά ο απόστρατος αεροπορίας Ερντογάν Καρακούς και λέει μεταξύ άλλων και τα εξής : ¨Η στήριξη της Ελλάδας από τη Δύση ακόμη...









Στο CNNTURK μιλά ο απόστρατος αεροπορίας Ερντογάν Καρακούς και λέει μεταξύ άλλων και τα εξής :

¨Η στήριξη της Ελλάδας από τη Δύση ακόμη από την σύσταση της συνεχίζεται, είναι γνωστό αυτό. Δεν υπάρχει ανάγκη να το επαναλάβω αυτό. Και τώρα συνεχώς παραβιάζει τις συνθήκες. Η πλέον απλή περίπτωση είναι αυτή στο νησί Λήμνος. Το νησί Λήμνος σύμφωνα με τη συνθήκη του Μοντρέ που έχει υπογράψει πρέπει να είναι απόλυτα αφοπλισμένη. Αλλά εκεί έχτισαν ένα μεγάλο αεροδρόμιο. Και γενικά τα αεροσκάφη τα οποία έρχονται αντιμέτωπα με τα δικά μας, απογειώνονται από αυτό το αεροδρόμιο. Δηλαδή οι περισσότερες παραβιάσεις γίνονται στον εναέριο χώρο.
…..
Δείτε αν και όλα αυτά τα νησιά πρέπει να είναι αφοπλισμένα και χωρίς στρατό, ορίστε στην Μυτιλήνη έχει μία Μεραρχία. Στη Σάμο έχει ένα Σύνταγμα και στην Ρόδο έχει ένα Σύνταγμα.
……
Σήμερα πια το δείχνουν φανερά. Όπως το είπα, υπάρχει πια και μεραρχία. Στην Μυτιλήνη που δεν πρέπει να υπάρχει καμία ένοπλη δύναμη, υπάρχει και μεραρχία. Στην Ρόδο υπάρχει σύνταγμα, στην Χίο έχει σύνταγμα, στην Σάμο έχει σύνταγμα.
……
Το πιστεύω ιδιαίτερα για την Αλεξανδρούπολη, η σύσταση εκεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες βάσης, είναι με τρόπο που να κόβει την πορεία των χερσαίων δυνάμεων μας ώστε να μην μπορέσουμε να κάνουμε χερσαία επιχείρηση. Τόσο το λιμάνι, όσο και το αεροδρόμιο και ακολούθως και η περιοχή του πεδίου βολής, συνιστούν παρεμπόδιση για την χερσαία μας επιχείρηση.
……….
Έλεγαν παλιότερα πως είναι ενάντια στην Ρωσία. Αφού είναι λοιπόν για την Ρωσία, όλα αυτά τα άρματα και οι δυνάμεις που έφτασαν εκεί, τι έκαναν σχετικά με την Ουκρανία ; Πήγε μήπως κανένα άρμα από εκείνα στην Ουκρανία ; Όχι. Αυτά γίνονται μόνο για την Τουρκία. Εμείς όταν τα ισχυριστήκαμε αυτά, πολλοί βγήκαν ενάντια σε εμάς. Μα τότε γιατί δεν εγκαταστάθηκαν γύρω από την Θεσσαλονίκη και ήρθαν στην Αλεξανδρούπολη ; Άλλωστε σύμφωνα με την συνθήκη της Λωζάνης, εδώ υπάρχει μία παραβίαση με την εγκατάσταση εκεί. Διότι σε εκείνη την περιοχή σε απόσταση 40 χλμ δεν πρέπει να υπάρχει άλλη δύναμη. Και οι ΗΠΑ παραβιάζοντας αυτό, εγκαταστάθηκαν εκεί κανονικά. ¨

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.