Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καζακστάν: Σάλος μετά τις «απειλές» Ρώσου παρουσιαστή – «Δείτε τι έπαθε η Ουκρανία»

Το Καζακστάν είναι πιθανό να κηρύξει «persona non grata» έναν γνωστό Ρώσο τηλεπαρουσιαστή που υποστήριξε ότι η χώρα της Κεντρικής Ασίας θα...









Το Καζακστάν είναι πιθανό να κηρύξει «persona non grata» έναν γνωστό Ρώσο τηλεπαρουσιαστή που υποστήριξε ότι η χώρα της Κεντρικής Ασίας θα μπορούσε να έχει την ίδια τύχη με την Ουκρανία αν δεν τασσόταν αποφασιστικά στο πλευρό της Ρωσίας, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο αξιωματούχο από την Αστάνα.

Αν και δεν έχει καταδικάσει τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, το Καζακστάν – μια πλούσια σε πετρέλαιο πρώην σοβιετική δημοκρατία – έχει ζητήσει να επιλυθεί η κρίση σύμφωνα με τον καταστατικό χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, έχει στείλει ανθρωπιστική βοήθεια στο Κίεβο και έχει δεσμευτεί πως θα τηρήσει τις κυρώσεις της Δύσης σε βάρος της Μόσχας.

Ο Τιγκράν Κεοσαγιάν – σύζυγος της Μαργκαρίτα Σιμονιάν, αρχισυντάκτριας του ρωσικού δικτύου RT, το οποίο υποστηρίζεται από το Κρεμλίνο – ανέφερε, λοιπόν, στην εκπομπή του ότι το Καζακστάν είναι «αχάριστο» και «ύπουλο» επειδή δεν εκδηλώνει την υποστήριξή του στη Ρωσία.

Κύμα αντιδράσεων ακολούθησε τις επίμαχες δηλώσεις Κεοσαγιάν και στα social media, όπου δραστηριοποιείται και ο ίδιος – η εκπομπή του προβάλλεται στο YouTube.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.