Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάλι ψέματα λέει ο Ομέρ Τσελίκ... «Τώρα η Ελλάδα θα ζήσει με αυτή τη ντροπή για μια ζωή»…

Ο αντιπρόεδρος του κόμματος ΑΚΡ και εκπρόσωπος τύπου Ομέρ Τσελίκ είπε : ……….. “Η Τουρκία σηκώνει το βάρος όλου του κόσμου. Σκεφτείτε πόσο ν...










Ο αντιπρόεδρος του κόμματος ΑΚΡ και εκπρόσωπος τύπου Ομέρ Τσελίκ είπε :
………..

“Η Τουρκία σηκώνει το βάρος όλου του κόσμου. Σκεφτείτε πόσο ντροπή θα ήταν αν πέθαιναν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι εκεί. Στη Μεσόγειο, το ελληνικό λιμενικό βυθίζει βάρκες, τους εγκαταλείπει στον θάνατο και τους βασανίζει. Τώρα η Ελλάδα θα ζήσει με αυτή τη ντροπή για μια ζωή.

Δεν πρέπει να συγχέουμε την παραγωγή πολιτικής με τον ρατσισμό. Δυστυχώς, κάποια κόμματα είναι ρατσιστικά. Δεν λέμε ότι αυτοί οι άνθρωποι θα μείνουν εδώ για πάντα. Μόλις εκλείψει ο φόβος του θανάτου στο περιβάλλον, οι άνθρωποι θα επιστρέψουν στις χώρες τους. Αζέροι διανοούμενοι κατέφυγαν εδώ την εποχή του Στάλιν, η τότε διοίκηση του CHP τους εξέδωσε.Μόλις πέρασαν τα σύνορα τους εκτέλεσαν κι αυτούς.Πόσο θλιβερό. Το έθνος μας έκανε κάτι σωστό, που αρμόζει στην ευγένειά του.

Δεν θα επιτρέψουμε να αλλάξει η πληθυσμιακή δομή αυτού του τόπου θα αλλάξει», όπως και πρακτικές που θα απειλήσουν τη δημογραφική μας ασφάλεια. Στο τέλος θα επιστρέψουν στις χώρες τους».

https://www.haberler.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.