Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάτρα: Το πανάκι και τα στοιχεία που δίνουν «απαντήσεις» στους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας

Συνεχείς είναι οι έρευνες για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της ίδιας οικογένειας από την Πάτρα, καθώς εξετάζεται και το παραμικρό στ...








Συνεχείς είναι οι έρευνες για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της ίδιας οικογένειας από την Πάτρα, καθώς εξετάζεται και το παραμικρό στοιχείο που μπορεί να φωτίσει την υπόθεση.

Στο «μικροσκόπιο» λοιπόν των Αρχών και των ιατροδικαστών έχουν μπει οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας, αφού ερευνάται πλέον εάν και αυτοί οφείλονται σε εγκληματική ενέργεια. Όσον αφορά την περίπτωση του έξι μηνών μωρού, φαίνεται ότι το πανάκι που βρέθηκε στην κούνια του θα δώσει πολλές απαντήσεις για τα αίτια θανάτου του.

Οπως ανέφερε το Star δεν είναι τυχαίο που αυτό το πανάκι παραμένει στα χέρια της ιατροδικαστικής υπηρεσίας της Πάτρας και συγκεκριμένα της κυρίας Αγγελικής Τσιόλα, η οποία διενήργησε μια πλήρη ιατροδικαστική έκθεση.

Στο πανάκι πάνω βρέθηκαν κηλίδες με κάποιο υγρό, το οποίο παραπέμπει σε αίμα. Η ιατροδικαστής κατά τη νεκροψία του παιδιού είχε εντοπίσει «μικρή λύση της συνέχειας του στοματικού βλεννογόνου», δηλαδή τραύμα μέσα στο στόμα του παιδιού.

Συνεπώς εξετάζεται εάν αυτό συνδέεται με ακόμη δύο βασικά ευρήματα που είχαν διαπιστωθεί, όπως:
  • έντονο οίδημα και συμφόρηση στους πνεύμονες
  • αλλοιώσεις στον εγκέφαλο ως αποτέλεσμα ανοξυγοναιμίας
Ετσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα η κατάθεση της ιατροδικαστή Αγγελικής Τσιόλα είναι κομβική και θα συμπληρώσει τα κομμάτια του παζλ που λείπουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.