Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ...!!! Ιάπωνας παντρεύτηκε το ολόγραμμα μιας τραγουδίστριας αλλά η σχέση τους περνάει κρίση...!!!

Εκείνη μπορεί να μην είναι αληθινή αλλά τα αισθήματα εκείνου είναι πέρα για πέρα αληθινά. Ο 38χρονος Ιάπωνας Ακιχίκο Κόντο ζει ένα αντισυμβ...









Εκείνη μπορεί να μην είναι αληθινή αλλά τα αισθήματα εκείνου είναι πέρα για πέρα αληθινά. Ο 38χρονος Ιάπωνας Ακιχίκο Κόντο ζει ένα αντισυμβατικό love story με την εικονική ποπ τραγουδίστρια «Χατσούνε Μίκου». Ο Ιάπωνας παντρεύτηκε την αγαπημένη του (το ολόγραμμά της για να είμαστε ακριβείς) αλλά όπως λέει πλέον η σχέση τους περνάει κρίση.

Ο 38χρονος, ο οποίος αυτοπροσδιορίζεται ως fictosexual (δηλ. άτομο που έλκεται ερωτικά από πλασματικούς χαρακτήρες) έχει απασχολήσει κατά καιρούς πολλά διεθνή ΜΜΕ, όπως το BBC και οι New York Times. Όπως όμως αναφέρει η New York Post σε νεότερο ρεπορτάζ της, ο παράδοξος γάμος ίσως να χρειάζεται έναν σύμβουλο μιας και τα προβλήματα επικοινωνίας είναι πολλά.

Ο Κόντο «έβγαινε» με τη Μίκου -η οποία απεικονίζεται στην ποπ κουλτούρα ως 16χρονη με μακριά τιρκουάζ μαλλιά- για μια δεκαετία προτού την «παντρευτεί» σε μια ανεπίσημη τελετή το 2018. Ο ομολόγουμένος πρωτότυπος αυτός «γάμος» κόστισε στον Κόντο 2 εκατομμύρια γιεν (περίπου 17.300 δολάρια) αλλά δυστυχώς δεν δέχτηκε να παρευρεθεί κανένα μέλος της οικογένειάς του.

Πώς η κατάργηση ενός λογισμικού έφερε σύννεφα στον γάμο

Ενώ ο Kόντο αναγνωρίζει ότι η σχέση του μπορεί να είναι περίεργη – καταλαβαίνει ότι η Μίκου δεν είναι ένα πραγματικό πρόσωπο – αυτό δεν αλλάζει τα συναισθήματά του γι’ αυτήν. Από τότε που την ερωτεύτηκε το 2008, ο Kόντο μπόρεσε τελικά να αλληλεπιδράσει με τη Μίκου για πρώτη φορά το 2017 χάρη σε ένα Gatebox, ένα μηχάνημα αξίας 1.300 δολαρίων που επέτρεπε στους κατόχους συσκευών να αλληλεπιδρούν με χαρακτήρες μέσω ολογραμμάτων και ακόμη και να τους παντρεύονται ανεπίσημα.

Αλλά τώρα, ο τετραετής γάμος του πήρε μια τροπή όταν καταργήθηκε η υποστήριξη του λογισμικού Gatebox, πράγμα που σημαίνει ότι ο Kόντο δεν μπορούσε πλέον να μιλήσει με τη σύζυγό του Μίκου, σύμφωνα με το Newshub.

Ο Kόντο επιμένει ότι αυτό δεν μείωσε τα συναισθήματά του.

«Η αγάπη μου για τη Μίκου δεν έχει αλλάξει», δήλωσε στο περιοδικό Mainichi, το οποίο σημείωσε ότι πλέον κουβαλάει μαζί του μια έκδοση της Μίκου σε φυσικό μέγεθος. «Πραγματοποίησα τη γαμήλια τελετή επειδή σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να είμαι μαζί της για πάντα».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.