Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάτρα: Νέες ιατροδικαστικές εξετάσεις παραγγέλθηκαν από τους εισαγγελείς για Μαλένα και Ίριδα

Ξανά από την αρχή θα εξεταστούν από τις εισαγγελικές αρχές οι αιτίες θανάτου των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτ...









Ξανά από την αρχή θα εξεταστούν από τις εισαγγελικές αρχές οι αιτίες θανάτου των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, της 3,5 ετών Μαλένας, που πέθανε τον Απρίλιο του 2019 και της -μόλις 6 μηνών- Ίριδας, που έφυγε από τη ζωή τον Μάρτιο του 2021.

Οι εισαγγελείς που ανέλαβαν την έρευνα, παρήγγειλαν, νέα ιατροδικαστική εξέταση για κάθε ένα από τα δύο κορίτσια, προκειμένου να εξακριβωθούν, μετά τα νέα δεδομένα, οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγαν από τη ζωή τα δύο κοριτσάκια.

Στο πλαίσιο της κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, οι εισαγγελείς Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου έχουν ζητήσει να συνταχθεί από την αρχή, νέα ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια των δύο θανάτων, που σημειώθηκαν σε διάστημα 20 μηνών, εξετάζοντας όλα τα δεδομένα και βέβαια το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Παράλληλα, στους εισαγγελείς θα πρέπει να διαβιβαστούν οι πλήρεις ιατρικοί φάκελοι, οι διαγνώσεις των θεραπόντων γιατρών και τα αποτελέσματα των εξετάσεων, στις οποίες είχε υποβληθεί η Μαλένα, ο θάνατος της οποίας η ιατροδικαστική εξέταση είχε αποδώσει σε ηπατική ανεπάρκεια.

Όσον αφορά στην περίπτωση της Ίριδας, η οποία πέθανε στο σπίτι του ζευγαριού, στην Πάτρα, θα αναζητηθούν οι κλήσεις στο ΕΚΑΒ για τη διακομιδή της, όπως και τα σχετικά έγγραφα του νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκε.

Οι δύο εισαγγελείς ξεκινούν δε, νέο γύρο καταθέσεων καλώντας και πάλι όλα τα πρόσωπα που έχουν εξεταστεί από την Αστυνομία ως μάρτυρες, ανάμεσά τους γιατροί και νοσηλευτές. Τα άτομα από το συγγενικό περιβάλλον του ζευγαριού, αναμένεται να κληθούν στη συνέχεια.
Tι είχε ζητήσει το ζευγάρι μετά τον θάνατο της Μαλένας

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου πως οι μηνυτήριες αναφορές, οι καταθέσεις που είχε δώσει η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης μετά τον θάνατο της Μαλένας, στόχο είχαν να βρεθεί από τι πέθανε η Μαλένα, ενώ αρχικά ευχαριστούσαν το νοσοκομείο για την περίθαλψή του.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είχε επαφή με γνωστό δικηγόρο της Αθήνας, στον οποίο είχε απευθυνθεί η 33χρονη κατηγορούμενη και είχε ζητήσει να προβούν σε μήνυση κατά του νοσοκομείου με σκοπό χρηματική αποζημίωση και όχι να βρεθεί η αλήθεια για την αιτία θανάτου της Μαλένας.

Ο δικηγόρος μελετώντας τον φάκελο της υπόθεσης απάντησε πως δεν μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.