Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Με παρουσιάζουν σαν σύγχρονο Σατανά»! Εντολή Πισπιρίγκου στους δικηγόρους της να κινηθούν εναντίον εκπομπών και δημοσιογράφων

«Με παρουσιάζουν σαν σύγχρονο Σατανά» είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου στους δικηγόρους της που την επισκέφτηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (28.04.202...







«Με παρουσιάζουν σαν σύγχρονο Σατανά» είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου στους δικηγόρους της που την επισκέφτηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (28.04.2022) στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, ενώ τους ζήτησε να κινηθούν νομικά εναντίον δημοσιογραφικών εκπομπών που -σύμφωνα με την ίδια- της έχουν κηρύξει έναν αήθη πόλεμο.

Οι κύριοι Όθωνας Παπαδόπουλος και Κωνσταντίνος Ζάρδας για περίπου μιάμιση ώρα συνομίλησαν με την πελάτισσα τους, ενημερώνοντας της για τις τελευταία εξελίξεις αλλά και για τη χρονική στιγμή που θα κατατεθεί το αίτημα της αποφυλακίσεως της.

Παράλληλα η μητέρα των τριών παιδιών που κατηγορείται ότι σκότωσε με υπερβολική δόση κεταμίνης την μεγαλύτερη κόρη της και ερευνάται από τις αρχές εάν είναι υπεύθυνη και για το θάνατο της Ίριδας και της Μαλένας, μιλώντας με τους δικηγόρους της τους έδωσε εντολή να κυνηγήσουν με κάθε νομικό τρόπο όσους παρουσιάζουν ακρότητες εναντίον της.

«Ενημερώσαμε την κατηγορούμενη για τις ενέργειές μας, μας ενημέρωσε και εκείνη για κάποιες επιθυμίες της και μας έδωσε κάποιες συγκεκριμένες εντολές. Όλο αυτό το διάστημα βλέπει τηλεόραση. Από το πρωί μέχρι το βράδυ βλέπει έναν αήθη ακραίο πόλεμο σε βάρος της από ορισμένες δημοσιογραφικές εκπομπές, μια πολεμική που δεν έχει ξαναπαρατηρηθεί ποτέ μέχρι τώρα στο παρελθόν, ένα μίσος, μια στοχοποίηση που δεν ξέρω σε τι αποσκοπεί. Δηλαδή σε τι αποσκοπεί να βγει αυτός ο άνθρωπος κάποια στιγμή έξω και να λιθοβοληθεί;», ανέφερε κατά την έξοδο του από τις γυναίκειες φυλακές Κορυδάλλου ο ένας εκ των δύο συνηγόρων της, Κωνσταντίνος Ζάρδας.

Και συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Μας είπε ότι την παρουσιάζουν ούτε λίγο ούτε πολύ σαν τον σύγχρονο σατανά που έχει έρθει από τον Άδη και έχει εγκατασταθεί στην Αθήνα. Μας έδωσε εντολή να κυνηγήσουμε με κάθε νόμιμο μέσο τα πλέον ακραία από τα στοιχεία εκείνα που την κατηγορούν. Υπάρχουν ακρότητες και εξακριβωμένα ποινικά αδικήματα σε βάρος της. Υπάρχουν διάφορα πρωτοσέλιδα, υπάρχουν ισχυρισμοί ότι είναι δολοφόνος τριών παιδιών, ότι είναι τέρας, ότι είναι μάγισσα, ένα σωρό ανοησίες οι οποίες πουλάνε. Το σενάριο ότι έχουμε να κάνουμε με τον σύγχρονο σατανά πουλάει και ξυπνάει τα πιο ταπεινά συναισθήματα του κόσμου. Δυστυχώς η υπεράσπιση έχει δει λιγότερα πράγματα απ’ όσα έχουν δει μερικοί συνάδελφοι σας. Το κράτος δικαίου χωλαίνει στην Ελλάδα. Έχουμε να κάνουμε με μια φυλακισμένη μητέρα που κατηγορείται για τον θάνατο ενός παιδιού και που πολλοί προλογίζουν και προοιωνίζουν ότι θα βρεθεί κατηγορούμενη και για τον θάνατο των άλλων παιδιών της. Λέει ότι έχει ήδη στοχοποιηθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.