Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έστειλε μήνυμα ο Μητσοτάκης στην Τουρκία και τους τσουτσούρωσαν οι τρίχες!

Στις νέες αυξημένες προκλήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, στη διάρκεια των κοινών δηλώσεών του με την Φινλανδή ομόλο...




Στις νέες αυξημένες προκλήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, στη διάρκεια των κοινών δηλώσεών του με την Φινλανδή ομόλογό του, Σάνα Μαρίν.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι νωρίτερα είχε συνομιλία με τον γ.γ. Του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, τον οποίο και ενημέρωσε για τις τελευταίες προκλήσεις της Άγκυρας στο Αιγαίο, με τις υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών πάνω από ελληνικά νησιά και τις παραβιάσεις του εθνικού ενάριου χώρου.

Ο πρωθυπουργός είπε ότι ξεκαθάρισε στον γ.γ. Του ΝΑΤΟ ότι αυτό το είδος συμπεριφοράς από ένα μέλος της συμμαχίας είναι, απλώς, απαράδεκτο, υποσκάπτει την ευρωπαϊκή ασφάλεια, αλλά και την ενότητα της συμμαχίας, σε μια στιγμή που είναι εκ των ων ουκ άνευ να παραμείνουν όλα τα μέλη της συμμαχίας ενωμένα.

Σημείωσε δε, ότι η συμπεριφορά αυτή υποσκάπτει και την πρόσφατη πρόοδο που υπήρξε κατά τη συνάντησή του με τον Τούρκο πρόεδρο στην Κωνσταντινούπολη, τονίζοντας ότι πρέπει να σταματήσει αμέσως και προσθέτοντας ότι η Ελλάδα θα θέσει το ζήτημα σε όλα τα διεθνή φόρα.

Παράλληλα, υπενθύμισε ότι η Τουρκία δεν συμμετέχει στις κυρώσεις που η ΕΕ και το ΝΑΤΟ επέβαλαν στη Ρωσία για την εισβολή στην Ουκρανία, σημειώνοντας ότι η συμπεριφορά αυτή δεν προσήκει σε χώρα που επιδιώκει να γίνει μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.