Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Ερντογάν γλύφει εκεί που έφτυνε… το θέμα είναι ποιους «πρόθυμους» πείθει

Το θέμα δεν είναι ότι ο Ταγίπ Ερντογάν αλλάζει πολιτικές όπως τον χαμαιλέοντα. Ούτε ότι γλύφει εκεί που έφτυνε. Ούτε ότι εξυβρίζει με τον χ...









Το θέμα δεν είναι ότι ο Ταγίπ Ερντογάν αλλάζει πολιτικές όπως τον χαμαιλέοντα. Ούτε ότι γλύφει εκεί που έφτυνε. Ούτε ότι εξυβρίζει με τον χειρότερο τρόπο ηγέτες και χώρες, για να …εξαπολύσει ύμνους μετά από λίγο καιρό, ως να μην είχε συμβεί απολύτως τίποτα.

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
ΠΗΓΗ: Hellas Journal

Το πρόβλημα είναι ότι οι ηγέτες της Δύσης ξεχνούν τόσο εύκολα. Και εκεί που τον έχουν ρίξει στην ανυποληψία, τον επαναφέρουν στο προσκήνιο ως τον «απόλυτο ηγέτη», που είναι δήθεν ο «καλύτερος μεσολαβητής» και ο οποίος υποτίθεται ότι λύνει προβλήματα, και δεν τα δημιουργεί.

Είδαμε τα καραγκιοζιλίκια με την Ουκρανία και τις ψεύτικες υποσχέσεις ότι θα λήξει ο πόλεμος. Στην πραγματικότητα εξυπηρετεί τα δικά του συμφέροντα και τα συμφέροντα του Βλαντιμίρ Πούτιν. Έπεισε τους ανοήτους ηγέτες της Δύσης, ότι δεν πρέπει να ακολουθήσει τις κυρώσεις για να είναι «δίκαιος και ανεξάρτητος συνομιλητής» των προέδρων της Ουκρανίας και της Ρωσίας.

Στην πραγματικότητα θα εκμεταλλευθεί τον πόλεμο και το δράμα χιλιάδων Ουκρανών, για να έχει κέρδη η Τουρκία και ο ίδιος προσωπικά. Θυμίζω ότι έσπασε το αμερικανικό εμπάργκο εναντίον του Ιράν, πλουσίεψε ακόμα πιο πολύ η οικογένειά του και οι Αμερικανοί δεν είδαν, δεν άκουσαν. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.