Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ουκρανοί πολίτες «κέρασαν» δηλητηριασμένες πίτες 500 Ρώσους στρατιώτες και τους «έστειλαν»

Ρώσοι στρατιώτες κοντά στο Χάρκοβο πέθαναν αφού έφαγαν δηλητηριασμένα γεμιστά ψωμάκια που τους έδωσαν ως «δώρα» Ουκρανοί πολίτες, υποστήριξ...









Ρώσοι στρατιώτες κοντά στο Χάρκοβο πέθαναν αφού έφαγαν δηλητηριασμένα γεμιστά ψωμάκια που τους έδωσαν ως «δώρα» Ουκρανοί πολίτες, υποστήριξε ουκρανική υπηρεσία πληροφοριών.

Δύο στρατιώτες της 3ης Μεραρχίας Μηχανοκίνητων Τυφεκιοφόρων πέθαναν αμέσως μετά την κατανάλωση των λιχουδιών που τους πρόσφεραν οι πολίτες του Ιζίου, ανακοίνωσε το Σάββατο με ανάρτησή της στο Facebook η Κύρια Διεύθυνση Πληροφοριών της Ουκρανίας.

Άλλοι 28 Ρώσοι στρατιώτες νοσηλεύονται στην εντατική μετά τη δηλητηρίαση, ενώ αρκετές εκατοντάδες άλλοι πάσχουν επίσης από «σοβαρές ασθένειες» μετά την κατανάλωση δηλητηριασμένου αλκοόλ που τους έδωσαν πολίτες.

Το συγκεκριμένο συμβάν δεν έχει επιβεβαιωθεί ή διαψευστεί από την ρωσική πλευρά.
Στην ανάρτηση, το πρακτορείο αναφέρει:

«Οι Ουκρανοί αντιστέκονται στους κατακτητές με όλα τα διαθέσιμα μέσα.

»Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, κάτοικοι της περιοχής Ίζιουμ (περιοχή στο Χάρκοβο) “περιποιήθηκαν” Ρώσους της 3ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Τυφεκιοφόρων της Ρωσικής Ομοσπονδίας με δηλητηριασμένες πίτες.

»Ως αποτέλεσμα, δύο κατακτητές πέθαναν αμέσως, άλλοι 28 μεταφέρθηκαν στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

»Επίσης περίπου 500 ακόμη στρατιώτες της 3ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Τυφεκιοφόρων της Ρωσικής Ομοσπονδίας νοσηλεύονται σε νοσοκομεία λόγω σοβαρής δηλητηρίασης από αλκοόλ άγνωστης προέλευσης».

Το σαμποτάζ είναι το τελευταίο σε μια εκστρατεία πολιτικού πολέμου από τους Ουκρανούς που προσπαθούν να αψηφήσουν τις ρωσικές προσπάθειες να καταλάβουν τις πόλεις τους.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Πούτιν έχει βάλει στο στόχαστρο το Ίζιουμ καθώς προσπαθεί απεγνωσμένα να αντιστρέψει την τύχη του μετά από μια αποτυχημένη έναρξη της εισβολής του στην Ουκρανία.

Πρόκειται για μια πόλη στρατηγικής σημασίας για τη Ρωσία, καθώς θα επέτρεπε στα στρατεύματα να τη χρησιμοποιήσουν ως βάση για συνεχείς επιθέσεις στο Ντονμπάς και θα επέτρεπε στον Πούτιν να ανεφοδιάζει τα στρατεύματά του, καθώς η πόλη βρίσκεται κοντά στα ρωσικά σύνορα.

Τέλος η δηλητηρίαση έρχεται την ώρα που ανακαλύφθηκαν μαζικοί τάφοι με πτώματα αμάχων στα περίχωρα του Κιέβου μετά την υποχώρηση των Ρώσων όπως υποστηρίχθηκε το Σάββατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.