Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τρόμος στην Καλλιθέα - Η 30χρονη περιγράφει τον εφιάλτη της: «Με άρπαξε, με χτύπησε στο κεφάλι και έχασα τις αισθήσεις μου»

«Τη στιγμή που ο δράστης με έπιασε στα χέρια του μιλούσα στο τηλέφωνο με τον σύζυγό μου» λέει στο protothema.gr η 30χρονη γυναίκα η οποία ...








«Τη στιγμή που ο δράστης με έπιασε στα χέρια του μιλούσα στο τηλέφωνο με τον σύζυγό μου» λέει στο protothema.gr η 30χρονη γυναίκα η οποία έπεσε θύμα ληστείας μέρα μεσημέρι στο διαμέρισμά της στην Καλλιθέα.

Μιλώντας στο protothema.gr, η κ. Στέλλα υπογράμμισε ότι ο δράστης φορούσε κουκούλα και μαύρα ρούχα και πως δεν της μίλησε, μόνο την άρπαξε ακινητοποιώντας την και τη χτύπησε δυνατά, ρίχνοντάς την στο πάτωμα.

«Εγώ δεν ήμουν στο διαμέρισμα όταν ο δράστης μπήκε στο σπίτι μου. Είχα φύγει περίπου στις 9:00 για να πάω να ψωνίσω στο μαρκετ, το οποίο είναι ακριβώς απέναντι από το σπίτι μου και όταν επέστρεψα γύρω στις 9:30, είδα την πόρτα ανοικτή και πήρα αμέσως τον σύζυγό μου τηλέφωνο και του είπα πως κάτι συμβαίνει στο σπίτι. Ταυτόχρονα, έσπρωξα την πόρτα για να δω τι γίνεται και εκείνος ήταν μέσα και με άρπαξε ενώ μιλούσα στο τηλέφωνο. Με άρπαξε, με χτύπησε με κάτι στο κεφάλι και έχασα τις αισθήσεις μου» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν πρόλαβα να αντιδράσω»

Σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε και στην Αστυνομία, ο δράστης φορούσε κουκούλα με μαύρα ρούχα και έψαχνε το διαμέρισμά της ενώ όταν εκείνη έσπρωξε την πόρτα δεν πρόλαβε να αντιδράσει απλά φώναξε στον θύτη να την αφήσει ήσυχη.


«Ο δράστης φορούσε κουκούλα και σκουρόχρωμα ρούχα, δεν μου μίλησε καθόλου απλά με έπιασε και με χτύπησε, όλα έγιναν πολύ γρήγορα, δεν πρόλαβα να αντιδράσω. Απ' ό,τι μου είπε ο σύζυγός μου, που άκουσε στο τηλέφωνο, κατάλαβα μια διαμάχη και να φωνάζω εγώ -τι κάνεις και -άσε με. Έφυγα από το σπίτι και προφανώς αυτός παραβίασε την πόρτα, μια πόρτα απλή και όχι ασφαλείας» τόνισε μεταξύ άλλων η 30χρονη γυναίκα.

Η κ. Στέλλα, η οποία προσπαθεί να ηρεμήσει ψυχικά, ανέφερε ότι τα χτυπήματα που της επέφερε ο δράστης είναι νωπά στο σώμα.

«Πονάει λίγο το χέρι μου και έχω ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι. Είχε γίνει ξανα μια παραβιάση του διαμερίσματος του πέμπτου ορόφου. Η Αστυνομία δεν μας έχει ενημερώσει ότι έχουν πιάσει τον δράστη απλά οτι έχουν πάρει υλικό από τις κάμερες της γειτονιάς και πως έχουν βρεθεί κάποια δαχτυλικά αποτυπώματα και περιμένουν να γίνει η ταυτοποίηση τους» σημείωσε ειδικότερα.

Την βρήκε ο σύζυγός της δεμένη με τη ζώνη στο λαιμό και αναίσθητη

Όπως περιγράφει ο σύζυγός της στο protothema.gr, ο ληστής την έδεσε με μια ζώνη από το λαιμό και την έσερνε στο πάτωμα στην προσπάθειά του να μάθει πού έχει κρυμμένα χρήματα.

«Της επιτέθηκε, την ξάπλωσε, την έδεσε με μια ζώνη στο λαιμό και την πετάξε κάτω. Έχει γρατζουνιές, έχει μώλωπες, έχει μελανιές και τα λοιπά. Τη ζώνη τη βρήκε προφανώς απο κάποιο συρτάρι, από εμένα. Της την έδεσε στο λαιμό, δεν ξέρω αν τη χτύπησε και την έδεσε μετά. Αν της έκλεισε το στόμα, την έδεσε και μετά τη χτύπησε δεν το ξέρω. Τη βρήκε η αστυνομία με τη ζώνη ξάπλα, λιπόθυμη, με τη ζώνη στο λαιμό τυλιγμένη γύρω της και το παντελόνι σχεδόν κατεβασμένο και σκισμένο», είπε ο κ. Παναγιώτης Κολποδίνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.