Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ηχητικά με έξαλλους Ρώσους στρατιώτες – «Σε δύο γ… μήνες σκοτώθηκαν 26.000»

Ηχητικά ντοκουμέντα όπου ακούγονται Ρώσοι στρατιώτες να λένε πως η Ρωσία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στο πόλεμο στην Ουκρανία βγήκαν στ...





Ηχητικά ντοκουμέντα όπου ακούγονται Ρώσοι στρατιώτες να λένε πως η Ρωσία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στο πόλεμο στην Ουκρανία βγήκαν στη δημοσιότητα, σύμφωνα με την Daily Mail.

Συγκεκριμένα, η dailymail.co.uk αναφέρει πως πρόκειται για ηχητικά που υποκλάπηκαν από το Κίεβο και δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο, ενώ σε ένα από αυτά, ένας στρατιώτης αναφέρει πως έχουν σκοτωθεί 26.000 Ρώσοι.

«Τα αγόρια μας σκοτώθηκαν, μάτωσαν. Ο επίσημος απολογισμός είναι ζήτημα, αλλά θα σας πω τώρα ότι 25.900 άνδρες έχουν πεθάνει. Αυτό μέσα σε δύο γ.. μήνες», λέει χαρακτηριστικά.

Επίσης, σε άλλη κλήση ακούγεται ένας στρατιώτης να περιγράφει τον βασανιστικό θάνατο του διοικητή του. «Ο διοικητής της ταξιαρχίας τραυματίστηκε σοβαρά. Μάζεψαν τα έντερά του και τα ξαναέβαλαν στο στομάχι του. Τον έστειλαν πίσω με ελικόπτερο. Τον πήγαν στη Ρωσία και εκεί τον πρόδωσε η καρδιά του», ακούγεται να λέει.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, τα ηχητικά δεν έχουν επαληθευτεί από ανεξάρτητες πηγές, ενώ μέχρι στιγμής Ουκρανία και Ρωσία δίνουν διαφορετικές εκτιμήσεις για τις απώλειες στον πόλεμο. Διεθνείς αναλυτές όμως, υποστηρίζουν ότι κανένα από τα νούμερα που δημοσιεύουν οι δύο χώρες, δεν φέρεται να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, με την αλήθεια να βρίσκεται κάπου στο ενδιάμεσο, σύμφωνα με τους ίδιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.