Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βίντεο με την απονομή και τον εθνικό ύμνο... Εθνική Ανσάμπλ: Χρυσό μετάλλιο σε Παγκόσμιο Κύπελλο για πρώτη φορά έπειτα από 19 χρόνια

Ιστορία έγραψε η Εθνική ομάδα ανσάμπλ, αφού στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στη Σόφια της Βουλγαρίας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, το ...







Ιστορία έγραψε η Εθνική ομάδα ανσάμπλ, αφού στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στη Σόφια της Βουλγαρίας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, το οποίο είναι το πρώτο για την Ελλάδα σε παγκόσμια διοργάνωση μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες, αφού η τελευταία φορά που είχε συμβεί αυτό ήταν το 2003 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που είχε διεξαχθεί στη Νέα Ορλεάνη.

Η ελληνική ομάδα, την οποία αποτελούν οι Ελπίδα Εγγλέζου, Καλομοίρα Καρόκη, Κορίνα Λυκάκη, Κατερίνα Παγουλάτου και Μαριέτα Τοπολλάι, είχε υψηλές προσδοκίες και τελικά πιο ψηλά δεν γινόταν να φτάσει, αφού πήρε το χρυσό μετάλλιο.


Συγκεντρώνοντας 24,100 βαθμούς, η Εθνική άφησε στη 2η θέση τη Βουλγαρία, η οποία είναι και η κάτοχος του Ολυμπιακού τίτλου, με 23,800 βαθμούς, ενώ το χάλκινο μετάλλιο πήγε στην Ιαπωνία με 23,550 βαθμούς.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.