Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Περίεργη διαρροή από Μόσχα: 13.414 νεκροί και 7.000 αγνοούμενοι Ρώσοι στρατιώτες στην Ουκρανία

Η φιλική στο Κρεμλίνο «Readovka» δημοσίευσε μια ανάρτηση στη σελίδα της στο ρωσικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης «VK» το βράδυ της 21ης ​​Απρι...






Η φιλική στο Κρεμλίνο «Readovka» δημοσίευσε μια ανάρτηση στη σελίδα της στο ρωσικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης «VK» το βράδυ της 21ης ​​Απριλίου, στην οποία, επικαλούμενη μια κλειστή ενημέρωση από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, ανέφερε ότι οι απώλειες του ρωσικού στρατού στην Ουκρανία ανήλθαν σε 13.414 άτομα και περίπου επτά χιλιάδες άλλοι αγνοούνται.

Μίλησε επίσης για 116 νεκρούς και περισσότερους από 100 αγνοούμενους ναυτικούς του πληρώματος του βυθισμένου καταδρομικού «Moskva».

Η ανάρτηση διαγράφηκε λίγο αργότερα, αλλά είναι διαθέσιμη στο διαδικτυακό αρχείο.

Το πρωί της 22ης Απριλίου, η «Readovka» υποστήριξε ότι ο λογαριασμός της στο «VKontakte» φέρεται να είχε παραβιαστεί.

Ανώτερος στρατιωτικός αξιωματούχος του ΝΑΤΟ είπε ότι η Συμμαχία εκτιμά ότι μεταξύ 7.000 και 15.000 Ρώσοι στρατιώτες σκοτώθηκαν στις τέσσερις εβδομάδες του πολέμου στην Ουκρανία.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ την προηγούμενη μέρα σε συνέντευξή του στο Sky News χαρακτήρισε τις ρωσικές απώλειες «σημαντικές» μιλώντας για «μια μεγάλη τραγωδία».

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, η Ρωσία έχασε περισσότερους από 21.000 στρατιώτες στον πόλεμο.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.