Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πυξ Λαξ: Πέντε νέες καταγγελίες για τον πρώην ντράμερ του συγκροτήματος

Ακόμη πέντε γυναίκες προχώρησαν στην κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς σε βάρος του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ. Της Άννας Κανδύλη Ο ήδη κατα...







Ακόμη πέντε γυναίκες προχώρησαν στην κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς σε βάρος του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ.

Της Άννας Κανδύλη

Ο ήδη καταδικασμένος σε πρώτο βαθμό για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης κοπέλας, μπαίνει στο «μικροσκόπιο» της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών καθώς , σύμφωνα με πληροφορίες, στη μήνυσή τους οι γυναίκες καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν σεξουαλική κακοποίηση από τον συγκεκριμένο άνδρα, όταν εκείνες ήταν ανήλικες, στην πλειοψηφία τους κάτω των 12 ετών.

Το αξιοσημείωτο είναι πως οι γυναίκες δεν σχετίζονται μεταξύ τους αλλά αναφέρονται σε διαφορετικά πραγματικά περιστατικά, διαφορετικές χρονολογίες και διαφορετικούς τόπους. Φαίνεται δε, πως αυτή η αναφορά είναι μόνο η αρχή, αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συγκεκριμένες γυναίκες δίνουν ονόματα και περιγράφουν γεγονότα και άλλων κοριτσιών, τα οποία αναμένεται να κληθούν στο πλαίσιο της έρευνας που θα διεξαχθεί.

«Πρόκειται για την πρώτη μηνυτήρια αναφορά που περιλαμβάνει πέντε επώνυμες καταγγελίες οι οποίες εκτείνονται σε μεγάλα χρονικά διάστημα και σε διαφορετικούς τόπους» αναφέρει ο πληρεξούσιος δικηγόρος, Παν. Παπαϊωάννου, και επισημαίνει: «καταδεικνύεται μια μεθοδολογία παρόμοια που ποικίλει από θύμα σε θύμα και φανερώνει ότι ο καταγγελλόμενος είχε βρει τον τρόπο να προσεγγίζει τα θύματά του».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.