Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γιώργος Πατέλης: Επιστρέφει στην φυλακή με απόφαση του Αρείου Πάγου

Δεκτό έγινε από το ποινικό τμήμα του Αρείου Πάγου το αίτημα του αντεισαγγελέα του ανώτατου δικαστηρίου Χαράλαμπου Μωυσίδη για αναίρεση της ...







Δεκτό έγινε από το ποινικό τμήμα του Αρείου Πάγου το αίτημα του αντεισαγγελέα του ανώτατου δικαστηρίου Χαράλαμπου Μωυσίδη για αναίρεση της απόφασης του πενταμελούς εφετείου που άνοιξε την πόρτα της φυλακής στον πρώην πυρηνάρχη Νίκαιας της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Πατέλη.

της Άννας Κανδύλη

Ο καταδικασμένος πρωτόδικα σε ποινή 10 ετών για εγκληματική οργάνωση και συνέργεια στη δολοφονία του Π. Φύσσα κατόπιν της απόφασης επιστρέφει στη φυλακή. Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας ανέφερε μεταξύ άλλων στο αίτημα πως στην απόφαση του Εφετείου, «διαλαμβάνεται αόριστα ότι δεν θα διαπράξει άλλα εγκλήματα» αν και -όπως είπε- «πρόκειται για άτομο που αν αφεθεί ελεύθερο, είναι πιθανό να τελέσει νέες αξιόποινες πράξεις».

«O ισχυρισμός του ότι πλήττεται η οικογένεια του είναι κατανοητός και ανθρώπινος, πρόκειται όμως για φυσικό επακόλουθο της στέρησης της ελευθερίας οποιουδήποτε καταδικασμένου», τόνισε ο κ. Μωυσίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.