Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτοί είναι οι «μαϊμού» τεχνικοί της ΔΕΗ που εξαπατούσαν ηλικιωμένους σε Ηλεία, Αχαΐα και Αργολίδα

Με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ναυπλίου, δόθηκαν στην δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των τριών Ρομά από το Ζε...







Με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ναυπλίου, δόθηκαν στην δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των τριών Ρομά από το Ζεφύρι, που εμφανίζονταν καλοντυμένοι σε ανυποψίαστους ηλικιωμένους σε Ηλεία, Αχαΐα και Αργολίδα και τους εξαπατούσαν παριστάνοντας ότι είναι μέλη συνεργείου της ΔΕΗ.

Πρόκειται για τον 39χρονο Χρυσοβαλάντη Παντελάκη, τον 49χρονο Αθανάσιο Ζωγράφο και τον 46χρονο Ιωάννη Θεοδώρου, που έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Ναυπλίου, της Ο.Π.Κ.Ε. Κορινθίας και της Ασφάλειας Αμαρουσίου στα διόδια του Κιάτου, το βράδυ της προηγούμενης Τρίτης. Νωρίτερα, είχαν αρπάξει χρήματα από μια 80χρονη στην οποία είχαν παραστήσει τους τεχνικούς... φωτοβολταϊκών και την είχαν πείσει ότι υπήρχε κίνδυνος να πιάσει... φωτιά η στέγη του σπιτιού της στην κοινότητα Μυρσίνη του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης στην Ηλεία.


Αθανάσιος Ζωγράφος

Χρυσοβαλάντης Παντελάκης

Ιωάννης Θεοδώρου


Στη συνέχεια, προσήχθησαν στην Ασφάλεια Ναυπλίου που διενεργούσε ήδη προανάκριση για άλλες δύο κλοπές που είχαν διαπράξει με την ίδια μέθοδο το περασμένο Σάββατο σε βάρος ηλικιωμένων στο Αίγιο και το Αργολικό. Οι δράστες, που φέρονται ότι δρούσαν και σε περιοχές της Αττικής, κατηγορούνται για απάτες και κλοπές κατά συναυτουργία.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.