Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χρήσεις της οδοντόκρεμας που δεν πιστεύετε... και που θα σου «λύσουν» τα χέρια

Οδοντόκρεμα. Πρόκειται για ένα προϊόν που χρησιμοποιείς καθημερινά, τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα, για να προστατεύεις τα δόντια ...






Οδοντόκρεμα. Πρόκειται για ένα προϊόν που χρησιμοποιείς καθημερινά,




τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα, για να προστατεύεις τα δόντια σου από την τερηδόνα, να τα απολυμαίνεις και να τα διατηρείς υγιή και λευκά. Είναι ο σύμμαχός σου για την υγεία και τη φρεσκάδα της στοματικής σου κοιλότητας. Το γνώριζες, όμως, ότι η οδοντόκρεμά σου, εκτός από την καθαριότητα των δοντιών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για λόγους ομορφιάς;

Η οδοντόκρεμα μπορεί να γίνει το πολυεργαλείο σου και να σου δώσει τις πιο γρήγορες και κυρίως ανέξοδες λύσεις σε τρία beauty προβλήματα.

Καθαρίζει τους λεκέδες της βαφής μαλλιών. Αν βάφεις τα μαλλιά μόνη σου στο σπίτι, τότε σίγουρα θα έχουν μείνει υπολείμματα βαφής στα χέρια σου ή στο δέρμα γύρω από το μέτωπο. Βάλε λίγη οδοντόκρεμα στα σημεία και τρίψε ελαφρά μέχρι να εξαφανιστούν οι λεκέδες.


Εξαφανίζει τα σπυράκια. Βάλε λίγη ποσότητα τοπικά και άφησέ τη μερικά λεπτά να δράσει. Στη συνέχεια, ξέπλυνε καλά και θα δεις ότι θα έχει ανακουφιστεί η φλεγμονή στο σημείο όπου εντόπισες το σπυράκι.



Λευκαίνει τα θαμπά και κιτρινισμένα νύχια. Αν έχουν μείνει υπολείμματα από βερνίκι στα νύχια σου ή τα νύχια σου έχουν χάσει τη λάμψη τους, τότε άπλωσε λευκή οδοντόκρεμα (κατά προτίμηση) και θα τα δεις σε χρόνο dt να λάμπουν. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τρίψεις καλά την οδοντόβουρτσα και έπειτα να ξεπλύνεις με νερό.






πηγή queen.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.