Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μπογδάνος: Ο Γεραπετρίτης μου είπε να πάω στη συγκέντρωση της πλατείας Βικτωρίας που ήταν και ο Κασιδιάρης...

Για την παρουσία του στη συγκέντρωση στην πλατεία Βικτωρίας, στην οποία συμμετείχε και ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνο...









Για την παρουσία του στη συγκέντρωση στην πλατεία Βικτωρίας, στην οποία συμμετείχε και ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Όπως είπε στο Kontra24 ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, «οι πολίτες που την διοργάνωσαν, θα βρίσκονταν σάντουιτς ανάμεσα σε αυτά που εγώ θεωρώ τα δύο άκρα, την άκρα Αριστερά και την άκρα Δεξιά. Για τον λόγο αυτό είχα έρθει σε επαφή με τον κ. Γεραπετρίτη. Τον υπουργό Επικρατείας».

Ο κ. Μπογδάνος πρόσθεσε ότι «η συγκέντρωση ήταν στις 6 το απόγευμα. Εγώ στις 4:30 πήγα στο γραφείο του, στο Μέγαρο Μαξίμου και του είπα “κύριε υπουργέ, πιεζόμαστε στην Αθήνα, οι πολίτες αισθάνονται μόνοι τους απέναντι στα άκρα και απέναντι στις επιπτώσεις του λαθρομεταναστευτικού τις οποίες δεν έχουμε περιορίσει. Τι θα κάνουμε;” και εκείνος απάντησε “Κωνσταντίνε, ναι κατέβα”».

Ο ίδιος τόνισε ότι «σας λέω κάτι το οποίο είναι αναντίρρητο και σαφές. Εγώ θεώρησα ότι έπρεπε να ήμασταν εκεί… Μου είπε “πήγαινε και εσύ εκεί” ακριβώς επειδή μπορεί να βρίσκονταν εκεί και τα άκρα και οι πολίτες να ήταν μόνοι, υποστήριξε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και εν συνεχεία ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος θεωρεί ακόμα σωστή εκείνη την επιλογή.

«Εγώ συμφωνώ μαζί του. Δεν είμαι της άποψης ότι εκεί που πηγαίνουν οι πραγματικοί φασίστες εσύ πρέπει να λείπεις» πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.