Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η τουρκία ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ τον Ζελένσι ότι θα κλείσει τα Στενά...!!! Δεν του είπε τέτοιο πράγμα ο Ερντογάν λένε...

"Η Τουρκία θα απαγορεύσει την είσοδο ρωσικών πολεμικών πλοίων στη Μαύρη Θάλασσα", δήλωσε ο Ζελένσκι μετά από συνομιλία με τον Ερντ...








"Η Τουρκία θα απαγορεύσει την είσοδο ρωσικών πολεμικών πλοίων στη Μαύρη Θάλασσα", δήλωσε ο Ζελένσκι μετά από συνομιλία με τον Ερντογάν, αναφέρει ο GAURDIAN, και πολλά δυτικά ΜΜΕ, αποκαλύπτοντας ένα τρομερό παρασκήνιο τηλεφωνικών συνομιλιών ξένων ηγετών με τον Ερντογάν.

Η Τουρκία δεν επέβαλε περιορισμούς στη διέλευση ρωσικών πολεμικών πλοίων μέσω του Βοσπόρου και των Δαρδανελίων. Αυτό ανέφερε ωστόσο πριν λίγο η τουρκική εφημερίδα Cumhuriyet, επικαλούμενη πηγή της τουρκικής κυβέρνησης.

Επίσης,

«Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν δεν είπε στον Ουκρανό Πρόεδρο, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, ότι η Τουρκία θα κλείσει τα Στενά του Βοσπόρου και των Δαρδανελίων στα ρωσικά πολεμικά πλοία», δήλωσε ανώτερος Τούρκος αξιωματούχος στο σάιτ Middle East Eye το Σάββατο.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ερντογάν δέχεται μια τεράστια πίεση από τις ΗΠΑ, και την δύση γενικότερα, ώστε να ενεργοποιήσει παράγραφο της συνθήκης του Μοντρέ, περί πολεμικών επιχειρήσεων, και να κλείσει τα Στενά του Βοσπόρου στα ρωσικά πλοία που βρίσκονται στην Μεσόγειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.