Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΣΙ... Παρίσι: Νεκρός από πυροβολισμούς άντρας που απείλησε με μαχαίρι ACAB αστυνομικούς στο σταθμό Γκαρ ντι Νορ

Συναγερμός σήμανε στον σιδηροδρομικό σταθμό Γκαρ ντι Νορ στο Παρίσι το πρωί της Δευτέρας (14.02.2022). Ένας άνδρας κρατώντας μαχαίρι απείλη...









Συναγερμός σήμανε στον σιδηροδρομικό σταθμό Γκαρ ντι Νορ στο Παρίσι το πρωί της Δευτέρας (14.02.2022).

Ένας άνδρας κρατώντας μαχαίρι απείλησε αστυνομικούς, οι οποίοι τον πυροβόλησαν.

Τελικά ο άνδρας μετά από λίγη ώρα υπέκυψε στα τραύματά του.

“Το πρόσωπο που τους επιτέθηκε υπέκυψε επί τόπου στα τραύματά του”, είπε ο υπουργός Μεταφορών Ζαν-Μπατίστ Τζεμπαρί, σημειώνοντας ότι οι δύο αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί ελαφρά.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, ο άνδρας αυτός ήταν οπλισμένος με ένα μαχαίρι 30 εκατοστών που είχε χαραγμένα πάνω του τα αρχικά ACAB (All Cops Are Bastards).

Ο Γκαρ ντι Νορ είναι ένας από τους μεγαλύτερους σιδηροδρομικούς σταθμούς στην Ευρώπη απ΄όπου πραγματοποιούνται διεθνή δρομολόγια και ο οποίος συνδέει τη Γαλλία με τη Βρετανία και το Βέλγιο.

Οπως έγραψε ο υπουργός Εσωτερικών στο Twitter, το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα γύρω στις 7 το πρωί τοπική ώρα και τόνισε ότι κανένας πολίτης δεν τραυματίστηκε.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό ο Τζεμπαρί είπε ότι το περιστατικό δεν φαίνεται να συνδέεται με τρομοκρατία και ο δράστης ήταν ήδη γνωστός στις αρχές.

Η ανησυχία σχετικά με το βίαιο έγκλημα και την τρομοκρατία είναι κυρίαρχα θέματα για τους γάλλους ψηφοφόρους που ετοιμάζονται να ψηφίσουν στις προεδρικές εκλογές τον Απρίλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.