Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Τρεις Έλληνες αγνοούμενοι - Ταυτοποιήθηκαν οι 278 από τους 290 επιβαίνοντες του Euroferry Olympia

Οι Αρχές ταυτοποίησαν στο λιμάνι της Κέρκυρας τους 278 από τους 290 επιβαίνοντες του πλοίου Euroferry Olympia - Δυο άτομα βρίσκονται εγκλωβ...









Οι Αρχές ταυτοποίησαν στο λιμάνι της Κέρκυρας τους 278 από τους 290 επιβαίνοντες του πλοίου Euroferry Olympia - Δυο άτομα βρίσκονται εγκλωβισμένα στο πλοίο - Τρεις Έλληνες είναι μεταξύ των αγνοουμένων σύμφωνα με πληροφορίες

Ήδη έχουν ταυτοποιηθεί από τις Αρχές οι 278 από τους 290 επιβαίνοντες, ενώ όπως έχει γνωστοποιηθεί δυο άτομα (ένας Τούρκος και ένας Βούλγαρος) βρίσκονται ακόμα πάνω στο πλοίο.

Στο σημείο όπου είναι σε εξέλιξη το συμβάν βρίσκεται ένα πλοίο με πυροσβεστικά οχήματα που κάνουν συνεχείς ρίψεις νερού στο πλοίο, αλλά και ένα ρυμουλκό που επιχειρεί και αυτό στην κατάσβεση της φωτιάς.

Επίσης, επιχειρούν τρία ελικόπτερα, ενώ σε εξέλιξη είναι -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- επιχείρηση απεγκλωβισμού δύο ατόμων που φαίνεται να εξακολουθούν να βρίσκονται στο φλεγόμενο πλοίο.

Η πυρκαγιά πιθανότατα ξεκίνησε από το τρίτο κατάστρωμα ενώ σύμφωνα με τη λίστα επιβατών στο πλοίο επέβαιναν 239 επιβάτες και 51 άτομα πλήρωμα. Από τους επιβαίνοντες 21 είναι Έλληνες, 14 επιβάτες και 7 άτομα από το πλήρωμα.

Ο πλοίαρχος του πλοίου με το που ξεκίνησε η φωτιά ζήτησε την άμεση εγκατάλειψή του, ενώ σε σκάφη του Λιμενικού Σώματος και ιταλικής Ακτοφυλακής επιβιβάστηκαν με ασφάλεια -και σύμφωνα με την πρώτη πληροφόρηση- 278 άτομα ενώ ένα ακόμα με αναπνευστικά προβλήματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κέρκυρας για εξετάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.