Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εφιάλτης για 11χρονη στην Κρήτη: Η ανήλικη είπε στην δασκάλα της ότι ο θείος της την κακοποιεί σεξουαλικά

Σοκ στο Λασίθι, στην Κρήτη. Στη σύλληψη ενός 50χρονου Έλληνα για ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης ανιψιάς του προχώρησαν οι αστυνομικ...









Σοκ στο Λασίθι, στην Κρήτη. Στη σύλληψη ενός 50χρονου Έλληνα για ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης ανιψιάς του προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ένα κοριτσάκι 11 ετών, ορφανό από πατέρα, εκμυστηρεύτηκε την κακομεταχείρισή του από τον θείο του και τη σεξουαλική παρενόχληση από τον ίδιο στην δασκάλα του.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες από το σχολικό περιβάλλον της ανήλικης, που το τελευταίο διάστημα είχε αλλάξει συμπεριφορά και ήταν συνεχώς θλιμμένη και κλεισμένη στον εαυτό της, βρήκε το θάρρος και περιέγραψε στην δασκάλα του τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του θείου το τελευταίο διάστημα.

Ο άνδρας, που όπως αναφέρουν πηγές ήταν ο ανάδοχος γονέας της 11χρονης, σύμφωνα πάντα με την ανήλικη την χτυπούσε συχνά.

Η ίδια μάλιστα σόκαρε όταν ανέφερε πως ο άνδρας την κακοποιούσε και σεξουαλικά, περιγράφοντας συγκεκριμένα περιστατικά με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Η σύλληψη του άνδρα έγινε χθες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.