Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Tα Ελληνικά RAFALE έρχονται αύριο πάνω από την Ακρόπολη συνοδεία Μαχητικών Μιράζ 2000-5 της 331 Μοίρας!

Η Τελετή της άφιξης των 6 νέων Μαχητικών που απέκτησε η Ελλάδα , αναμένεται είναι εντυπωσιακή με το Πέρασμα των Μαχητικών πάνω απο την Ακ...








Η Τελετή της άφιξης των 6 νέων Μαχητικών που απέκτησε η Ελλάδα , αναμένεται είναι εντυπωσιακή με το Πέρασμα των Μαχητικών πάνω απο την Ακρόπολη συνοδεία Μαχητικών Μιράζ 2000-5 της 331 Μοίρας της 114 Πτέρυγας Μάχης 

Τα Rafael με τους Έλληνες Χειριστές πρόκειται να απογειωθούν από την βάση στο Merignac, να μετασταθμεύσουν στην αεροπορική βάση του Istras στην Νότια Γαλλία για ανεφοδιασμό, πριν το τελικό προορισμό στη «Φωλιά της Τανάγρας» 

 Ζεύγη Α/Φ Mirage 2000-5 θα τα υποδεχθούν στα Όρια του FIR Αθηνών έως την προσγείωσή τους, στην αεροπορική βάση της Τανάγρας. 

 Η 114 Πτέρυγα Μάχης είναι έτοιμη να υποδεχθεί το νέο απόκτημα της Πολεμικής Αεροπορίας, αφού το τελευταίο διάστημα υπήρξαν σε αυτήν πυρετώδεις εργασίες υποδοχής (υπόστεγα, αποθήκες οπλισμού κτλ.) για τα Rafale. 

Από τα πρώτα έξι Rafale που αναμένονται στην Ελλάδα, τα δύο θα είναι διθέσια και θα εκτελούν τις εκπαιδέυσεις των νέων Χειριστών . Στα back seats, θα είναι οι Γάλλοι πιλότοι- εκπαιδευτές. Είναι οι ίδιοι εκπαιδευτές που εκπαίδευαν τους Έλληνες Χειριστές στην Γαλλία.

Αφού τα RAFALE προσγειωθούν στην Τανάγρα, οι Γάλλοι εκπαιδευτές θα παραμείνουν στην χώρα μας όσο χρειαστεί και θα συμμετάσχουν σε Επιχειρησιακές Εκπαιδευτικές πτήσεις με το σύνολο των Χειριστών που έχουν επιλεγεί !

Τα 6 πρώτα RAFALE είναι το υπερόπλο της Πολεμικής Αεροπορίας και θα εκτελούν πτήσεις στα Όρια ,ώστε οι Χειριστές μας να εξοικειωθούν με τα νέα Οπλικά συστήματα ,αφού όλα τους μπορούν να επιχειρήσουν ακόμη και αύριο το πρωί. veteranos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.