Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ... Ελεύθερος αφέθηκε αξιωματoύχος υπηρεσίας πληροφοριών με 253 κιλά χασίς !

253 κιλά κάνναβης βρέθηκαν στο σπίτι αξιωματούχου της υπηρεσίας Πληροφοριών Αποκαλύφθηκε ότι κατά στη διάρκεια επιχείρησης από την στρατοχω...







253 κιλά κάνναβης βρέθηκαν στο σπίτι αξιωματούχου της υπηρεσίας Πληροφοριών

Αποκαλύφθηκε ότι κατά στη διάρκεια επιχείρησης από την στρατοχωροφυλακή της πόλης Λίτζε βρέθηκαν 253 κιλά κάνναβης στο σπίτι στελέχους υπηρεσίας Πληροφοριών. Τα άτομα τα οποία συνελήφθησαν κατά την επιχείρηση που έφερε αντιμέτωπες τις ομάδες της τοπικής στρατοχωροφυλακής με την περιφερειακή στρατοχωροφυλακή αφέθηκαν ελεύθερα από το δικαστήριο.

Σκανδαλώδες πληροφορίες προέκυψαν από αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Λίτζε του Ντιγιαρμπακίρ. Σύμφωνα με πληροφορίες ομάδες της στρατοχωροφυλακής έκαναν έφοδο στις 18 Νοεμβρίου 2021 σε μία κατοικία στον οικισμό Χερενγκιόζ της συνοικίας Καραχασάν. Σε έφοδο που έγινε σε οικία που βρίσκεται ακριβώς πίσω από το αστυνομικό τμήμα Ντουρού, κατασχέθηκαν 253 κιλά κάνναβης έτοιμα προς πώληση. Συνελήφθησαν οι Μ.Κ. και Μ.Γ. πού βρισκόταν στο σπίτι.

Αποκαλύφθηκε πως ήταν στέλεχος της υπηρεσίας πληροφοριών
…….
Παρενέβη όμως στην Περιφερειακή στρατοχωροφυλακή ένας ανώτερος στρατιωτικός που ζήτησε την απελευθέρωση του με την αιτιολογία ότι είναι αυτός που έδωσε τις πληροφορίες για την επιχείρηση που διεξήχθη στην επαρχία Λίτζε τον Απρίλιο του 2021 κατά την οποία σκοτώθηκε ένα μέλος του ΠΚΚ, ενώ συνελήφθη ζωντανός Αμουλσιτέρ Οζερ, γνωστός με την κωδική ονομασία “Νταρά”.
…..
…..
Από τις συζητήσεις που έγιναν αποκαλύφθηκε ότι ο Μ Κ. ήταν στέλεχος της υπηρεσίας Πληροφοριών και έτσι μαζί με τον Μ. Γ. μετά το τέλος της ανάκρισης μεταφέρθηκαν στην εισαγγελία της Λίτζε από όπου και αφέθηκαν ελεύθεροι. https://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.