Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ.. Διαρροή αερίου σε αγωγό στο Παγκράτι - Εκκενώνονται πολυκατοικίες

  Συναγερμός σήμανε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, στο Παγκράτι για διαρροή αερίου σε δρόμο της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη...

 



Συναγερμός σήμανε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, στο Παγκράτι για διαρροή αερίου σε δρόμο της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, έγινε κλήση για διαρροή αερίου από αγωγό με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν πέντε οχήματα και 15 πυροσβέστες, αλλά και αστυνομικοί. Την ίδια ώρα σύμφωνα με τις πληροφορίες, εκκενώθηκαν πολυκατοικίες και καταστήματα της περιοχής σε ακτίνα 50 μέτρων. Η μυρωδιά είναι έντονη στην περιοχή.

Η εκκένωση προχωρά και έχουν απομακρυνθεί πολίτες από πολυκατοικίες και καταστήματα σε δύο οικοδομικά τετράγωνα, ενώ έχει δοθεί οδηγία στους οδηγούς να μην ανάψουν τα αυτοκίνητά τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν μία πολίτης είδε στο πεζοδρόμιο να αναβλύζει νερό στο οποίο υπήρχαν μπουρμπουλήθρες και έντονη οσμή στον χώρο. Η ίδια κάλεσε τις αρχές.

Η διαρροή έγινε στην συμβολή των οδών Πύρρου και Αινείου και όχι σε κάποιο κτήριο, ενώ για να επιληφθεί της διαρροής η Πυροσβεστική και τα αρμόδι συνεργεία, έχει γίνει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Φιλολάου στο ύψος της οδού Φρύνης και στην οδό Ιλιάδος από το ύψος τους οδού Φρύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.