Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Χωρίς ρεύμα μεγάλες περιοχές σε Βόρεια και Ανατολικά προάστια...

Σε τμήματα των περιοχών Ραφήνας, Ν.Βουτζά, Μάτι και Νέα Μάκρη καθώς και σε τμήματα της Κηφισιάς, Ν.Ηρακλείου και Ψυχικού και Γραμματικού, Δ...










Σε τμήματα των περιοχών Ραφήνας, Ν.Βουτζά, Μάτι και Νέα Μάκρη καθώς και σε τμήματα της Κηφισιάς, Ν.Ηρακλείου και Ψυχικού και Γραμματικού, Διονύσου, Μαραθώνα, Κάτω Σουλίου, Ν.Φιλαδέλφειας, Βριλησσίων και Χαλανδρίου εντοπίζονται αυτήν την ώρα (20.30) τα προβλήματα ηλεκτροδότησης σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ.

Για την Αττική, αναγνώστες του newsit.gr ενημερώνουν ότι εκτός από τις παραπάνω περιοχές, χωρίς ρεύμα είναι ο Άγιος Δημήτριος, ο Άλιμος, η Ηλιούπολη, ο Βύρωνας, η Νέα Σμύρνη, το Λαγονήσι, η Ραφήνα, το Αιγάλεω, η Μεταμόρφωση, η Φιλοθέη και ο Χολαργός. Σύμφωνα με αναγνώστες έντονα προβλήματα υπάρχουν και στο Μαρούσι «από τις 15.00 το μεσημέρι».

Επίσης προβλήματα καταγράφονται στις περιοχές της Κερατέας, της Παλαιάς Φώκαιας, των Σπάτων, της Καλλιτεχνούπολης αλλά και στο Πικέρμι, την Παλλήνη και την Αγία Παρασκευή (περιοχή Νέα Ζωή), την Πεντέλη και τα Μελίσσια. Μάλιστα σύμφωνα με αναγνώστη «από τις 11:00 π.μ. δεν έχει ρεύμα η περιοχή της Υπαπαντής στο Δήμο Αρτέμιδας».

Επίσης, στην Εύβοια όπου το κύμα κακοκαιρίας είναι σφοδρό και τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα πρόσβασης για την αποκατάσταση των βλαβών γίνονται προσπάθειες αποκατάστασης των βλαβών σε οικισμούς στην περιοχή των Ψαχνών και στην Κάρυστο.

Παράλληλα ξεκίνησαν οι εργασίες για την αποκατάσταση βλάβης και σε γραμμή που ηλεκτροδοτεί τα περίχωρα της πόλης της Κω.

Σημειώνεται ότι όσοι πολίτες αδυνατούν να επικοινωνήσουν με τη δωρεάν τηλεφωνική γραμμή 800 400 4000 (εξαιτίας βλάβης στο δίκτυο τηλεπικοινωνιών) μπορούν να επικοινωνούν με το Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης του ΔΕΔΔΗΕ στο 11500 και 211 1900 500.

Ο ΔΕΔΔΗΕ σημειώνει ακόμη ότι όλο το ανθρώπινο δυναμικό του βρίσκεται επί ποδός για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση των ζημιών που έχουν προκληθεί στο Δίκτυο από την κακοκαιρία ενώ τα συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες για την αποκατάσταση των ζημιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.